Sport

Komentari 3

Juranović: Još sam prije rekao Hartu da ću zabiti 'panenku'...

Juranović: Još sam prije rekao Hartu da ću zabiti 'panenku'...

Bivšem zagrebačkom hajdukovcu bio je to treći gol u dresu Celtica, a sve je zabio udarcem s bijele točke. "Nisam odlučio izvesti 'panenku' na licu mjesta.", rekao je desni bek 'vatrenih'...

Nogometaši Celtica jučerašnjim porazom od Bayer Leverkusena 3-2 oprostili su se od plasmana u sljedeću fazu Europske lige, no to nije za njih kraj europskog puta, već sele u - Konferencijsku ligu.

Imala je škotska momčad 2-1 do 82. minute kada je izjednačio Andrich, a pet minuta kasnije Diaby je donio potpuni preokret 'apotekarima'. Ipak, novinari su se nakon utakmice više zanimali za 'panenku' našeg reprezentativca Josipa Juranovića.

- Nisam odlučio izvesti 'panenku' na licu mjesta. U stvari, prije dva tjedna sam našem golmanu Joeu Hartu rekao da ću probati izvesti 'panenku' sljedeći put kada budem izvodio jedanaesterac - rekao je Josip.

Europa League - Group G - Bayer Leverkusen v Celtic

Bivšem zagrebačkom hajdukovcu bio je to treći gol u dresu Celtica, a sve je zabio udarcem s bijele točke. Inače, Juranović je izjednačio i osobni rekord po golovima za jednu momčad, tri je također zabio za Hajduk, ali u 165 susreta, dok mu je za taj isti broj u Celticu bilo potrebno tek 13 utakmica...

Ako se netko ne sjeća tko je sadašnji prvi golman Celtica, da, to je 'onaj' Joe Hart. Proslavljeni engleski golman koji je s Manchester Cityjem dvaput osvajao Premiership, a s 'Gordim Albionom' sudjelovao na dva Eura i dva Svjetska prvenstva.

Europa League - Group G- Ferencvaros v Celtic

Najčitaniji članci