Obavijesti

Sport

Komentari 122

Juve izjednačio u 91. minuti, a Lazio u 92. izborio finale Kupa!

Juve izjednačio u 91. minuti, a Lazio u 92. izborio finale Kupa!
1

Navijače je na Olimpicu u ekstazu bacio Floccari, koji se snašao 60-ak sekundi nakon gola kada je glavom iz neposredne blizine pogodio za prolazak Lazija u finale

VIDEO

Nogometaši Lazia izborili su finale talijanskog kupa u ludoj završnici uzvratne utakmice protiv aktualnog prvaka Juventusa. Nakon 1-1 u prvoj utakmici Lazio je slavio s 2-1 na Olimpicu i to pogotkom u 92. minuti susreta...

Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri obiju momčadi, no uz nove kontroverze vezane za jedanaesterce. Podsjetimo, i prvi su dvoboj obilježile neke sumnjive situacije u kaznenim prostorima obiju momčadi, a u prošlome je kolu Serie A Juventus oštećen protiv Genoe.

Nakon manje od osam minuta igre Mirko Vučinić izašao je jedan na jedan s Federicom Marchettijem koji ga je naizgled oborio, no glavni sudac i linijski pokazali su rukom prema korneru.

U 29. je minuti u kaznenom prostoru Juventusa oboren Miroslav Klose, koji se oporavio od ozljede, ali je sudac još jednom ostao nijem, kao da je kompenzirao za pogrešku u osmoj minuti utakmice.

Lazio je poveo u 53. minuti utakmice preko Alvara Gonzaleza, koji je sjajno reagirao na ubacivanje Cristiana Ledesme. Gonzalez je pogodak proslavio pokazivanjem dresa Lionela Scalonija, koji je baš danas (utorak) kompletirao transfer u Atalantu.

Promjena rezultata nije bilo sve do 91. minute kada je Arturo Vidal iskoristio "spavanje" Stefana Radua, te je iz neposredne blizine zakucao loptu pod gredu za, činilo se, produžetak.

Međutim, navijače je na Olimpicu u ekstazu bacio Sergio Floccari, koji se najbolje snašao 60-ak sekundi kasnije kada je glavom iz neposredne blizine pogodio za prolazak Lazia u finale kupa!

Sudac je utakmicu produljio za čak sedam minuta, a Juventus je mogao do finala da se na vratima Lazia nije nalazio sjajni Marchetti, koji je odlično reagirao nakon udarca Sebastiana Giovinca. Da je omaleni napadač "stare dame" pogodio, Juve bi prošao u finale zbog gola više u gostima.

Ovako će u finale Lazio, a protivnika će dati uzvratni susret Intera i Rome, koji je na rasporedu tek 17. travnja. Finale će se igrati u svibnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu