Obavijesti

Sport

Komentari 30

Juve nema milosti: Sprema se otimanje mladog Donnarumme

Juve nema milosti: Sprema se otimanje mladog Donnarumme
3

Mnogi su bili skeptični, ali Gigio je svima začepio usta briljantnim izvedbama. Suvereno vlada golom kao da ima desetak godina iskustva, a to nije promaknulo čelnicima Juventusa

VIDEO

Da Juventus nema milosti prema ostalim klubovima u Italiji odavno je jasno. Najtrofejniji klub u talijanskim okvirima vodi se onom "tko jači-tlači", a pokazao je to kada je ukrao Pjanića Romi i Higuaina Napoliju. Doduše, obje momčadi su se dobro naplatile, ali pod cijenu čega? Pojačavanja glavnog konkurenta u Italiji? Juve bi probleme mogao napraviti i Milanu i oteti mu mladog talentiranog golmana Gianluigija Donnarummu (17).

MILAN, GAME FOOTBALL CHAMPIONSHIP SERIES A. DERBY MILAN - INTER

Roma i Napoli i nisu imali nekog pretjeranog utjecaja na odlaske - Mali Princ je pod svaku cijenu htio u Juve, kao i El Pipita. 'Stara dama' je trenutno najbogatiji talijanski klub, jedini može pružiti konkurentnost igračima u Ligi prvaka i nije čudno što igrači odlaze put Torina.

Razloga za brigu ima i najtrofejniji talijanski klub u europskim okvirima. Navijači Milana su dan-danas zahvalni Siniši Mihajloviću što je na gol postavio mladog Gianluigija Donnarummu, premda je predsjednik Silvio Berlusconi inzistirao na Diegu Lopezu. Mihajlović se oglušio na Berline proteste i bio je u pravu - Milan je stvorio golmana svjetske klase, mladića od 17 godina koji već sada vrijedi 60 milijuna eura.

Mnogi su bili skeptični, ali Gigio je svima začepio usta briljantnim izvedbama. Suvereno vlada golom kao da ima desetak godina iskustva na najvišoj razini i jedan je od najzaslužnijih što su 'rossoneri' na visokom trećem mjestu uoči nedjeljnog derbija s Interom.

Legitimni nasljednik Buffona

Buffon neće dugo, još dvije-tri sezone i otići će u povijest. Osobno je mladog Donnarummu proglasio svojim nasljednikom, rekao kako godinama nije vidio većeg talenta od njega, a alarm u upravi Juventusa se upalio. "Želimo ga imati, želimo pod svaku cijenu", pomislili su u 'staroj dami'.

Football Soccer -  AC Milan v Juventus Serie A

- Zadnjih 20 godina Juventus je uvijek imao reprezentativnog golmana. Kažem to samo da raščistimo stvari - Zoff, Buffon... Bit će teško zamijeniti igrača kao što je Buffon, ali Juventus će pronaći njegova nasljednika - rekao je Beppe Marotta, generalni direktor talijanskog prvaka.

Talijanski mediji su se raspisali - Marotta je bio jasan. Žele Buffonova nasljednika, a Gigi ga je sam odredio - mladi Gianluigi Donnarumma. Razlog zbog čega bi se u Milanu trebali pribojavati je činjenica da je Donnarummin agent Mino Raiola, koji nije u dobrim odnosima s novim sportskim direktorom Milana Marcom Fassoneom, ali je s čelnicima Juventusa.

Njemu je u interesu da mu igrač igra u najboljem klubu, pod reflektorima Lige prvaka, da mu cijena raste iz dana u dan i da postane svjetska ikona. Donnarumma bi uskoro zaista mogao put Juventusa...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"