Obavijesti

Sport

Komentari 25

Deveta pobjeda Juventusa u nizu: Jedva slavio kod Sampe

Deveta pobjeda Juventusa u nizu: Jedva slavio kod Sampe
12

Nogometaši Juventusa slavili su kod Sampdorije na Luigi Ferrarisu i upisali devetu pobjedu u nizu u Serie A. Ovom utakmicom završio je prvi dio sezone u Italiji

VIDEO

Nogometaši Juventusa pobijedili su Sampdoriju na gostovanju na Luigi Ferrarisu rezultatom 2-1. Mario Mandžukić na kraju nije igrao, iako su se prije početka utakmice pojavile informacije da bi mogao zaigrati. Juventus je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto talijanske Serie A i, uz Napoli, ostao jedini pravi favorit za osvajanje naslova.

Aktualnom talijanskom prvaku bila je ovo deveta pobjeda u nizu u prvenstvu. Sampdoria je bila lošiji protivnik u prvom poluvremenu, branila se do gola i morala se otvoriti. Paul Pogba (17') je zabio za vodstvo 'stare dame' nakon asistencije Leonarda Bonuccija, a nogometaši Vincenza Montelle imali su samo dva dodira unutar kaznenog prostora Juventusa, ali i samo dva udarca u prvom poluvremenu.

Odmah na početku drugog poluvremena Sami Khedira zabija na asistenciju Paula Dybale za vodstvo Juventusa 2-0. Činilo se kako će torinska momčad uvjerljivo slaviti u ovoj utakmici, ali gol Antonija Cassana (64') za smanjenje vodstva 'stare dame' dalo je vjetar u leđa Sampdoriji. Inače, bio je ovo osmi Cassanov gol Juventusu u karijeri.

Utakmica je postala neizvjesna, a Sampa se probudila i mogla je doći do izjednačenja pred sam kraj da nije bilo odlične reakcije stopera Juventusa Giorgija Chiellinija , koji je izbacio ubačenu loptu iz šesnaesterca.

Juventus je imao priliku za kontra napad u zadnjim minutama utakmice kad se napadač Simone Zaza sjurio prema golu Viviana, ali mu je Moisander izrazito grubo uklizao i zasluženo dobio crveni karton.

Ovom utakmicom službeno je završio prvi dio sezone u talijanskoj ligi. Napoli je jesenski prvak, a Juventus se, nakon lošeg starta, digao iz ponora i ponovo je glavni konkurent za naslov Serie A.

VIDEO

Rezultati 19. kola talijanske Serie A:

  • Carpi - Udinese 2-1
  • Fiorentina - Lazio 1-3
  • Roma - Milan 1-1
  • Inter - Sassuolo 0-1
  • Atalanta - Genoa 0-2
  • Bologna - Chievo 0-1
  • Frosinone - Napoli 1-5
  • Torino - Empoli 0-1
  • Verona - Palermo 0-1
  • Sampdoria - Juventus 1-2
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi