Obavijesti

Sport

Komentari 7

Juventus htio Dinamu ukrasti novog talenta, on je to odbio i potpisao novi ugovor s plavima

Juventus htio Dinamu ukrasti novog talenta, on je to odbio i potpisao novi ugovor s plavima

Ćutuk je i jako bitan član U-17 reprezentacije koja je u infarktnim kvalifikacijama izborila Europsko prvenstvo. Zabio je dva gola u remiju protiv Njemačke 3-3

VIDEO

Dinamova škola svjetski je poznata po proizvodnji nogometnih bisera. Između ostalog, u njoj su stasali Luka Modrić, Mateo Kovačić, Joško Gvardiol. Svježi eksponat u maksimirskom izlogu je supertalentirani Martin Baturina od čijeg transfera se očekuju milijuni, a za to vrijeme u Dinamu bruse vještine drugim mladim igračima kako bi netko jednog dana krenuo za stopama svojih idola.

Pokretanje videa...

Sažetak Lokomotiva - Dinamo 01:13

A jedan u nizu velikih talenata u mlađim kategorijama je kadet Mislav Ćutuk (17). Dinamo je ove sezone osvojio naslov u toj kategoriji ispred Hajduka, Ćutuk je najbolji strijelac s 21 golom, a o njegovim kvalitetama upoznati su i u Italiji. Kako doznajemo, Juventus ga je htio dovesti i poslao mu je ponudu, ali mladi napadač Dinama nije htio niti čuti za to. U mislima mu je samo hrvatski prvak i Maksimir gdje želi ostaviti trag pa kako bi odagnao sve sumnje oko prijevremenog odlaska, odlučio je potpisati novi ugovor. 

I to je samo dokaz koliko je zreo za svoje godine. Svjestan je da je Maksimir idealan za brušenje njegovog talenta i da će tu, među svojima, dobiti priliku se razvijati. Mnoge hrvatske talente je povukla ponuda velikih klubova, zaputili su se u primamljiviju sredinu u tako osjetljivim godinama i nažalost, mnogi su se po putu izgubili. Posebno je kobna za mlade nogometaše talijanska Primavera gdje prodefilira veliki broj talenata, ali samo rijetki uspiju.

Zagreb: 13. kolo PNL kadeta, GNK Dinamo - NK Lokomotiva

Ćutuk će od sljedeće sezone igrati za juniore, ali obzirom na bogomdani talent, postoji mogućnost da ga i ranije priključe prvoj momčadi kako bi skupljao iskustvo u seniorskom nogometu barem na treninzima i čeličio se za budućnost.

Ćutuk je i jako bitan član U-17 reprezentacije koja je u infarktnim kvalifikacijama izborila Europsko prvenstvo. Zabio je dva gola u remiju protiv Njemačke 3-3, a naši reprezentativci izborili su glavni turnir pobjedom protiv Irske (5-0).

Karlovac: Kvalifikacije ua EURO 2024 U17, Hrvatska - Kosovo

Modri su mu dali novi ugovor i tako pokazali da ozbiljno računaju na njega u budućnosti. Talent je besprijekoran, a za sve ostalo morat će se izboriti radom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...