Obavijesti

Sport

Komentari 4

Juventus je prošle sezone dva puta izgubio od Sampdorije...

Juventus je prošle sezone dva puta izgubio od Sampdorije...
1

Prošle sezone smo izgubili dva puta od Sampdorije i nadam se da će se stvari moći promijeniti. Radi se o odličnoj mladoj ekipi, rekao je trener Juventusa Antonio Conte

VIDEO

Aktualni prvak Juventus u posljednjem je kolu prošle sezone poražen baš od Sampdorije u Genovi, a sada protiv istog protivnika na Ferrarisu otvara novu sezonu. Sampdoria je tijekom ljeta ostala bez svojih najboljih mladih igrača Polija i Icardija, te na papiru djeluje slabije nego prošle sezone. Za sada su odigrali tek kup susret s niželigašem Beneventom kojeg su glatko pobijedili, no taj susret teško može odati dojam snage Rossijeve momčadi.

Rossi nije oduševljen činjenicom da mu u prvom kolu slijedi okršaj s prvakom: 

- Da budem iskren, nismo mogli dobiti goreg protivnika za uvodni dan sezone, no igrati ćemo našu utakmicu protiv momčadi koju smo pobijedili dva puta prošle sezone. Kupili su neke klasne internacionalce, igrače koji su naviknuti na igranje u europskim natjecanjima kao što su Carlos Tevez, Fernando Llorente i Angelo Ogbonna. To su sve redom šampioni.

Sampdorijin trener pozvao je 24 igrača za ovaj susret, a među kandidatima za nastup nema suspendiranih braniča Reginija i veznjaka Renana. Problema s ozljedama Rossi nema, a rekao je da će argentinskog reprezentativnog golmana Romera koji je otišao u Monaco na golu Sampdorije zamijeniti Da Costa.

Ako neka momčad u Serie A ne odgovara Juventusu, onda je to definitivno Sampdorija. Prošle sezone Sampdoria je dva puta slavila protiv ekipe iz Torina, a Juventus ne zna za pobjedu nad njima od 2009. kada su ih pobjedili kod kuće. To im je ujedno bila i jedina pobjeda nad Sampdorijom u posljednjih 10 međusobnih utakmica. Conteova momčad vrlo je loše djelovala u pripremama, no u Superkupu je Juventus pokazao svoje pravo lice pregazivši Lazio u Rimu.

Uvjerljivom pobjedom u Superkupu Conteova je momčad najavila obranu naslova: 

- Ne možemo pobjeći od uloge favorita za osvajanje prvenstva, no moramo na terenu pokazati našu snagu. Treći uzastopni naslov bi bio povijesan uspjeh, no biti će teško, to mi govori moje iskustvo igrača. U dvije godine smo osvojili četiri od sedam raspoloživih trofeja, to su monstruozni brojevi.

Osvrnuo se Conte na Sampdoriju:

 - Prošle sezone smo izgubili dva puta od Sampdorije i nadam se da će se stvari moći promijeniti. Radi se o odličnoj mladoj ekipi, a Delio Rossi je pravi majstor. Želimo dobro krenuti, a vjerujem i u volju da odmah od prvog kola zasjednemo na sam ligaški vrh.

Gosti iz Torina u Genovi ne mogu računati na Pepea koji još nije tjelesno u potpunosti spreman za igru nakon oporavka od teže ozljede, te na veznjaka Marchisija. S obzirom da nema Marchisija, u tročlanoj veznoj liniji uz Vidala i Pirla trebao bi zaigrati mladi Pogba.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu