Obavijesti

Sport

Komentari 7

Juventus sredio Genou, a Jurić ostao bez bodova u 92. minuti!

Juventus sredio Genou, a Jurić ostao bez bodova u 92. minuti!

Treći Juventus sada ima 62 boda, jedan manje od drugog Milana, a tri više od četvrtog Napolija koji je kao gost svladao Sampdoriju sa 2-0 (1-0). Jurićeva Verona izgubila je od Lazija

VIDEO

Nogometaši Juventusa učvrstili su se na trećem mjestu ljestvice talijanskog prvenstva 3-1 (2-0) domaćom pobjedom protiv Genoe u susretu 30. kola.

Juventus je poveo lijepim udarcem Kuluševskog (4) u samom otvaranju utakmice, a na 2-0 povisio je Morata (22) iz protunapada sredinom prvog dijela i velikog promašaja Cristiana Ronalda koji je s tri metra pogodio vratnicu.

Serie A - Juventus v Genoa

Nadu u pozitivan rezultat Genoi početkom nastavka vratio je Scamacca (49), no McKennie (70) je nakon izbjegnutog zaleđa pogodio za konačnih 3-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Milan Badelj odigrao je čitavu utakmicu, dok je Marko Pjaca igrao drugo poluvrijeme za Genou koja je ostala 13. sa 32 boda.

Treći Juventus sada ima 62 boda, jedan manje od drugog Milana, a tri više od četvrtog Napolija koji je kao gost svladao Sampdoriju sa 2-0 (1-0).

Pobjedu Napoliju osigurali su Ruiz (35) i Osimhen (87).

Sampdoria je ostala 10. sa 36 bodova.

Važnu pobjedu u gostima ostvario je i Lazio koji je sa 1-0 (0-0) nadigrao Veronu koju vodi Ivan Jurić. Jedini gol na utakmici postigao je Milinković-Savić u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Šesti Lazio sada ima 55 bodova, dok je osma Verona, za koju je Nikola Kalinić igrao od 85. minute, ostala na 41.

Ranije u nedjelju je vodeći Inter s minimalnih 1-0 (0-0) kao domaćin svladao Cagliari. Gol vrijedan tri boda postigao je Darmian (77) na dodavanje Hakimija.

Inter, za koji je Marcelo Brozović odigrao čitav susret, a Ivan Perišić nije ulazio u igru, sada ima 74 boda, 11 više od drugog Milana, dok je Cagliari ostao u zoni ispadanja, 18. sa 22 boda, pet manje od 17. Torina.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...