Sport

Komentari 7

Juventusov trojac organizirao je tulum, policija im opalila kaznu

Juventusov trojac organizirao je tulum, policija im opalila kaznu

Američki nogometaš opustio se sa suigračima i prijateljima u domu, a susjedi su ih prijavili. Odmah su kažnjeni s po 400 eura, a puno bi deblja "čestitka" mogla stići od torinskog kluba

Talijanski nogometni prvak Juventus kaznit će Amerikanca Westona McKenniea, Argentinca Paula Dybalu, te Brazilca Arthura jer su prisustvovali zabavi premda su one zabranjene zbog epidemije korona virusa.

La Stampa je objavila kako je McKennie u svom domu organizirao zabavu na kojoj su bila dvojica njegovih suigrača, te nekoliko prijatelja.

Problem je u tome što je zabranjeno organizirati privatne zabave u Italiji prema trenutnim COVID pravilima.

Susjedi su nazvali policiju kad su primijetili da je kod američkog veznjaka party. Dio talijanskih medija je objavio kako je policija ušla u kuću tek nakon sat vremena čekanja, pa sudionicima prijeti tužba i za opiranje policiji. Odmah su kažnjeni sa po 400 eura zbog kršenja epidemioloških pravila.

Mediji pišu kako će igrače kazniti i klub.

Juventus se trenutačno nalazi na trećem mjestu Serie A sa 55 bodova, deset manje od vodećeg Intera. Milan na drugom mjestu ima 59 bodova. "Staru damu" u subotu očekuje gradski derbi protiv Torina.

Najčitaniji članci