Obavijesti

Sport

Komentari 104

Kad Hrvatska igra košarku, ma nemojte to gledati. Ugasite TV

Kad Hrvatska igra košarku, ma nemojte to gledati. Ugasite TV
1

Skelinova, Vrankovićeva i Rađina Hrvatska izgubila je od momčadi koja je u jednoj četvrtini zabila pet koševa. A glavni rumunjski bek i playmaker šutirali su zajednički 2 od 21. Gasi sve, gore ne može.

VIDEO

Jeste li ikad čuli da je netko primio pet koševa u četvrtini i izgubio utakmicu? Hm... Niste? A jeste li ikad čuli da najveći mogući autsajder pobijedi u gostima iako su mu dva glavna beka (Mandache i Watson) šutirala iz igre zajednički 2 od 21, s tim da je jedan igrao 35 minuta beka šutera, a drugi 25 minuta playmakera, jer drugih igrača jednostavno nemaju? Pritom nije nastupio ni Vlad Moldoveanu, solidan klupski centar u Turskoj, gdje je naš Buva, recimo, prvi strijelac lige.

E, to izgubiti može samo Hrvatska. Skelinova Hrvatska. Vrankovićeva i Rađina Hrvatska još je - izgleda - gora od Watsona i Mandachea. Tricu su dečki danas pucali 2 od 26. S tim da je jednu od te dvije pogodio naš nominalno najbolji šuter Krušlin, koji je šutirao - 1/10. Može li gore? Teško, jako jako teško.

Dno dna hrvatske košarke! Pa uspjeli su izgubiti i od Rumunja
Dno dna hrvatske košarke! Pa uspjeli su izgubiti i od Rumunja

Mi, Kosovo, Bjelorusija, Austrija... To je sad naše društvo, to su momčadi koje nakon tri kola europskih kvalifikacija za svjetsko košarkaško prvenstvo imaju sva tri poraza. A znate i sami što Austrijanci i Englezi predstavljaju u europskoj košarci. E, pa mi sad predstavljamo isto to. U skupini s Rumunjskom, Italijom i Nizozemskom dečki imaju tri poraza?! Pa da je o nogometu riječ to bi bila katastrofa za Hrvatsku, kamoli u košarci. Mi smo na dnu, zakucani "u podrumu" europske košarke i to je sad valjda svima jasno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što je najgore od svega, ispast ćemo vrlo vjerojatno u sustavu natjecanja gdje tri od četiri momčadi idu dalje, a to bi značilo da generacija Šarića, Bendera, Hezonje neće vidjeti ni svjetsko prvenstvo niti biti u mogućnosti izboriti Olimpijske igre u Tokiju. 

Strašan je to udarac za našu košarku, nema sumnje, ali kad malo bolje čovjek razmisli - nismo li točno to i zaslužili?

Pa pogledajte samo slučaj Hrvoja Perića, dečka koji je u 32. godini došao igrati za reprezentaciju protiv Rumunjske iako ih je mogao komotno sve skupa poslati u onu stvar jer za najboljeg igrača prvaka Italije, koji je večeras bio naš najbolji čovjek i ubacio 19 koševa, nije bilo mjesta ni među 12 igrača. Nikad! Kod niti jednog hrvatskog izbornika! Nije mogao biti niti rezerva.

Skelin: Moja ostavka nikad nije bila problem pa tako nije ni sad
Skelin: Moja ostavka nikad nije bila problem pa tako nije ni sad

Pogledajte na što nam sliče nekadašnji bastioni hrvatske košarke, od KK Zagreba, koji gubi po 50 razlike i nikoga nije briga, do trostrukog europskog prvaka Splita ili Cibone, predzadnje momčadi ABA lige?!

Pa Cedevita je nekidan izgubila od Budućnosti u gostima 32 razlike i Top 16 Eurokupa završila s omjerom 0- 6. Dok je još pokušavala odigrati nešto u Europi, Cibona je imala - ako se ne varamo - 24 poraza zaredom u skupinama europskih kupova. Alo! Dvadesetičetiri!  

Svima onima koji još vole košarku u Hrvatskoj zato možemo poručiti samo jedno - nemojte gledati hrvatsku košarku. Ugasite TV.

Kad i ako dođe vrijeme da ga ponovno upalite, mi ćemo vas obavijestiti... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi