Obavijesti

Sport

Komentari 50

Skelin: Moja ostavka nikad nije bila problem pa tako nije ni sad

Skelin: Moja ostavka nikad nije bila problem pa tako nije ni sad
1

Imali smo šansu na 34-22 da uvedemo utakmicu u mirne vode, ali nismo uspjeli. Promašili smo enormni broj otvorenih šuteva, konstatirao je Skelin i odbio ponuditi ostavku nakon debakla

VIDEO

Hrvatska košarkaška reprezentacija šokantno je izgubila od Rumunjske 58-56 u trećem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Zadru i tako se praktički oprostila od mogućnosti da se plasira na završnicu Mundijala u Kini 2019. godine.

Izbornik Ivica Skelin na konferenciji za novinare nije odbacio mogućnost ostavke nakon teškog debakla i tri poraza u nizu na startu kvalifikacija.

- Moja ostavka nikad nije bila problem pa tako nije ni sad - rekao je novinarima nakon utakmice Skelin.

Dno dna hrvatske košarke! Pa uspjeli su izgubiti i od Rumunja
Dno dna hrvatske košarke! Pa uspjeli su izgubiti i od Rumunja

Hrvatska je u Višnjiku imala katastrofalan šut za tricu (2/25) i u tome treba tražiti razloge debakla.

- Imali smo loš šut za tri poena, ne znam razlog zašto se to dogodilo. Promašivali smo otvorene šuteve i to nas je činilo nervoznim, a protivniku dalo sigurnost - kazao je Skelin.

Rotirao je Skelin gotovo sve što je mogao, ali igrači s klupe nisu donijeli gotovo nikakav doprinos. Iznimka je mladi Karlo Uljarević koji je pogodio jednu od samo dvije naše trice na cijeloj utakmici.

- Želio sam ući u veliku rotaciju da energetski možemo izdržati utakmicu. Htio sam da svi osjete teren i uđu u ritam. Morat ću pogledati što sam pogriješio, ali na prvu ruku ne znam. Možda bih odredio drugačiju koncepciju - kaže Skelin i dodaje:

- Odlučio sam gurati Perića na trojku jer smo deficitarni s bekovima i gurati Buvu na četvorku misleći da će napraviti veću prednost u igri leđima košu. Žao mi je što Uljarević nije igrao više. No stavio sam ga u ključnim trenucima i, ako se išta pozitivno da izvući iz poraza, to je činjenica da je pokazao da može igrati na ovoj razini.

Od 12 igrača u rosteru bila su čak četvorica centara, ali nisu svi igrali.

- Nisam imao priliku rotirati sva četiri centra, to bi bilo previše. Kad je utakmica otišla u egal, nema eksperimentiranja u vidu uvođenja igrača s klupe. Imali smo šansu na 34-22 da uvedemo utakmicu u mirne vode, ali nismo uspjeli. Promašili smo enormni broj otvorenih šuteva - rekao je izbornik.

Hrvatska iduću utakmicu igra u ponedjeljak protiv Nizozemske, također u Zadru. Sa Skelinom na klupi ili bez njega, saznat ćemo ubrzo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu