Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kad navijači totalno prolupaju: Udaraju, prose i ljube kopačke

Kad navijači totalno prolupaju: Udaraju, prose i ljube kopačke
9

Navijači često 'polude' nakon što vide najveće sportske zvijezde. Messi je 'pokupio' šamar, Steffi Graf i Rafu Nadala su prosili, a Ronaldinhu su ljubili kopačke...

VIDEO

Leo, dođi fotografirati se s nama, pozvali su klinci najboljeg igrača na svijetu prošlog tjedna dok je s prijateljima ručao u rodnom Rosariju.

Najbolji igrač na svijetu je ustao, izašao iz restorana i krenuo fotografirati se s djecom.

- Igrao si za Newell’s, a ja sam navijač Central Rosarija - povikao je čovjek u prolazu, zaletio se i opalio šamar Messiju te pobjegao.

Šokirani Leo nije reagirao nego se vratio u restoran. No javili su se suigrači.

- Strašno je to, ne mogu vjerovati da su to uradili našoj zvijezdi u rodnom gradu. Umjesto da ga poštuju, oni su ga napali i udarili - grmio je Javier Zanetti, kapetan Intera.

Navijači često “polude” nakon što vide najveće sportske zvijezde.

Steffi Graf je 1996. godine u Wimbledonu igrala polufinale protiv Kimiko Date. Spremala se za važan servis, a onda se s tribina začulo:

- Hej, Steffi, hoćeš li se udati za mene - upitala je navijačica.

Njemica je zastala, nasmijala se i okrenula se prema tribinama.

- Hm, koliko novca imaš na računu - uzvratila je Steffi pitanjem.

Lani je na Australian Openu isto to doživio Rafael Nadal. Zaprosila ga je domaća navijačica, ali Nadal nije ništa odgovorio, samo se nasmijao.

- Nikad nisam doživio nešto slično, pa nisam znao kako reagirati, što učiniti. Potpuno me iznenadila pitanjem. Bilo je to stvarno originalno - rekao je tad prvi tenisač svijeta. 

Prerušeni navijač mahao da mu dodaju

Njemačka i Urugvaj igrali su prije desetak dana prijateljsku utakmicu. Domaćini su vodili 2-1 i svi su samo čekali kraj susreta. U trećoj minuti sudačke nadoknade Urugvaj je na terenu dobio igrača više. Maskirani navijač u plavom dresu utrčao je u teren i mahao braniču da mu doda loptu. Ovaj je ispucao loptu, a navijač je krenuo za njom. Nekoliko sekundi poslije toga sudac je shvatio da to nije igrač nego navijač i prekinuo je susret. Urugvajski navijač tad je pobjegao te uklizao kao da slavi gol. Redari su ga jedva uhvatili.

Ispustio dijete zbog loptice

Na bejzbolskoj utakmici LA Dodgersa loptica je letjela na tribinu. “Brižni” otac koncentrirao se na hvatanje loptice, ali je zaboravio kćer. Ispustio ju je iz ruku, a ona je pala na leđa i briznula u plač. Otac na kraju nije uspio uhvatiti lopticu.

Utrčao u teren i zabio penal

Brazilac Alex, nogometaš Spartaka, spremao se izvesti penal protiv Saturna u ruskoj ligi. Zaletio se, ali ga je preduhitrio domaći navijač. Gospodin od 30-ak godina lijevom je nogom bez problema zabio zbunjenom domaćem golmanu.

Kleknuo je i ljubio kopačke

Milan je bio na turneji u SAD-u. Ronaldinho je bio najveća zvijezda talijanskoga kluba, svi su ga opsjedali. Na utakmici protiv Chicaga navijač je utrčao na travnjak, kleknuo i nekoliko mu puta poljubio kopačke.

Brazilac ga je podignuo i zagrlio.

Jimmy Jump je skočio u bazen

Prekidao je nogometne i košarkaške utakmice, teniske mečeve... Jimmy Jump najpoznatiji je svjetski ekshibicionist. Prije nekoliko godina utrčao je na stazu na utrci Formule 1, a nedavno je u Španjolskoj skočio u bazen i prekinuo utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...