Sport

Komentari 35

'Kad osvojimo zlato, opet ću na stol i povesti pjesme za ekipu'

'Kad osvojimo zlato, opet ću na stol i povesti pjesme za ekipu'

U busu je uvijek pjesma makar slavlje nije dugo trajalo jer nije ni put do hotela. Jesam li ja bio DJ? Odradio sam ono u Poreču na pripremama i sad sam se maknuo, kaže Marin Šipić

Prvo su Bjelorusi skoro izbili zube Marinu Šegi, a onda su Srbi Marina Šipića upoznali s podlogom i onesposobili ga na nekoliko trenutaka. Bjelorusiji nije pomoglo, nije ni Srbiji. Srećom, njemu je to, odvaljenom od stijene kakav jest, bio tek ubod komarca.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila je to trenutna bol, došao sam k sebi nakon pet minuta, malo su mi tek suzile oči. Ma, zaboraviš brzo što se dogodilo, a dobro i dođe jer te malo razljuti i da pobijediš protivnike kao što mi jesmo sad Srbiju i ranije Bjelorusiju - kazala nam je naša jaka karika na crti.

- Tu su uvijek batine, hrvanje, tučnjava. Protivnici možda lani nisu bili spremni za mene, ali sad jesu. Ma i ja za njih. To sam izabrao i nastavit ću.

Možda da i vi za promjenu nekoga nokautirate?

- Ma mi njih nokautiramo rezultatski. Neka oni nas fizički, a mi ćemo njih pobjeđujući ih – pravi je odgovor dao naš Mali medo.

Nije nam, istinabog, trebalo rezultatski, ali trebali smo pobijediti Srbiju zbog navijača i zbog atmosfere. Kakva je bila među vama nakon utakmice?

- Pa... Proslavili smo spavajući, ha, ha. Ne znam je li netko drugačije. Došli smo umorni u hotel, bili smo zajedno 20-ak minuta dok smo večerali i ja sam otišao spavati.

Dobro, morali ste barem zapjevati u busu nešto.

- Tu je uvijek pjesma makar slavlje nije dugo trajalo jer nije ni put do hotela. Jesam li ja bio DJ? Odradio sam ono u Poreču na pripremama i sad sam se maknuo.

Odradio je, ako još ne znate, popevši se na stol i povevši hajdučku 'Kada umrem umotan u bilo'. Ponijelo je sve, Linu, suigrače...

- Kad ću opet? Kada osvojimo zlato! Naći ćemo neku novu, ono smo izabrali u trenutku. Vidjet ćemo...

Šipić je, dok je još bio nogometaš, igrao zajedno s Nikolom Vlašićem. Je li se možda Niksi javio?

- Nije, on je sada na odmoru u Splitu i neka se odmara. Meni barem, kada odmaram, nije ni do čega.

Iz Splita će vaši potegnuti i do Beča, pretpostavljamo.

- Pitali su me već sada prijatelji za kartu, doći će iako ima malo karata. Očekujemo istu podršku kao i u Grazu, možda će tek protiv Austrije biti podjednako u dvorani. No u svakoj drugoj utakmici naši će navijači dominirati, jedva čekamo.

Drugi će krug Francuzi gledati od kuće, možda će i Danci.

- I Njemačka je vodila Latviju 7 razlike pa jedva na kraju dobila. Nema više reprezentacije koju možeš lagano dobiti. Sve moraš shvatiti ozbiljno, gledati video. To nam je lekcija da ne završimo kao Francuzi. Dosta ih je više, neka i oni jednom ispadnu prije vremena pa da i mi imamo lakši put.

Put do zlata?

- Ha, nego što.

To volimo čuti.

Najčitaniji članci