Sport

Komentari 9

Kad Poljud proključa: Bombu Radoševića morate pogledati!

Kad Poljud proključa: Bombu Radoševića morate pogledati!

- Bogu hvala, ja sam zabio u toj situaciji, ostaje žal jer nismo prošli dalje. Publika je dala sve od sebe, idemo dalje u prvenstvu i kupu, rekao je Josip Radošević koji je zabio maestralan gol

Hajduk je bez respekta ušao u uzvratnu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige protiv Evertona. Nekoliko je puta bio blizu gola u ranoj fazi utakmice, a kad se činilo kako će na odmor momčadi bez golova, ukazao se - Josip Radošević. Bio je to potez za notes.

Igrala se 43. minuta kad je Hamza Barry poslužio Radoševića na 40-ak metara od gola Jordana Pickforda. Josip si je namjestio loptu na desnu nogu i s 30-ak metara potegao bombu koja je probila Evertonova golmana.

- Bogu hvala, ja sam zabio u toj situaciji, ostaje žal jer nismo prošli dalje. Publika je dala sve od sebe, idemo dalje u prvenstvu i kupu - poručio je Radošević nakon utakmice.

Poljud je u tim trenucima proključao, bio je to gol koji je vratio nadu Splićanima u prolazak dalje protiv favoriziranih Engleza. Nisu uspjeli, no o ovom će se potezu Hajdukova veznjaka - i emocijama koje je izazvao u Dalmaciji - pričati još dugo, dugo...

>>> Gol Radoševića pogledajte OVDJE.

Najčitaniji članci