Obavijesti

Sport

Kafić u Brazilu časti pićem za svaki gol 'vatrenih' Argentini

Kafić u Brazilu časti pićem za svaki gol 'vatrenih' Argentini
6

To će se odnositi na sve koji budu u kafiću uoči početka utakmice. Besplatno piće odnosi se samo na golove postignute unutar 90 minuta, ne i tijekom produžetaka i eventualnih penala

VIDEO

Hrvatski kafić u brazilskom gradu São José do Santos, udaljenom 86 kilometara od São Paula, posjetiteljima će davati besplatnu pivu za svaki gol koji u utorak zabije Hrvatska protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Karlovači Vrsaljko 00:54

- Bit će to teška utakmica, mislim da će biti 0-0 ili 1-1. Očekujem da će hrvatski vratar ponovo biti pravi - rekao je Tomislav Badovinac, vlasnik kafića “Croácia Sports Bar”, u razgovoru za brazilski portal G1 Globo.

Badovinac, rođen u Iloku, gradu na istoku Hrvatske, živi u Brazilu gotovo 30 godina a kafić je otvorio 2017.

Lokal, s čijeg stropa vise zastavice svih sudionika Svjetskog prvenstva, no na čijim se zidovima ističu velike zastave Brazila i Hrvatske, bio je mjesto gdje su posjetitelji u petak pratili četvrtfinalnu utakmicu.

- Imali smo puno gostiju. Naše zaposlenice bile su odjevene u hrvatske dresove, a bilo je i puno navijača u brazilskim dresovima. Ambijent je bio doista dobar - kaže Badovinac s kapom šiltericom na glavi, u crveno-bijelim kvadratićima.

Kako bi privukao što više ljudi da dođu navijati za Hrvatsku protiv susjedne Argentine, tradicionalnog rivala Brazila, obećao je besplatnu pivu svakom posjetitelju kada Hrvatska zabije gol.

Hrvatska i Argentina igrat će u utorak u 20 sati po hrvatskom vremenu.

Tada će u São Paulu biti 16 sati.

- Uđe li pak Hrvatska u finale, svakog posjetitelja ću i prilikom te finalne utakmice počastiti pivom za svaki zabijeni gol Hrvatske. A postane li Hrvatska prvak svijeta svim prisutnim gostima ću dati besplatni vaučer od 50 reala (oko 70 kuna) za konzumaciju pića - rekao je.

To će se odnositi na sve osobe koje budu prisutne u kafiću uoči početka utakmice. Besplatno piće odnosi se samo na golove postignute unutar 90 minuta, ne i tijekom produžetaka i eventualnih jedanaesteraca.

Badovinac, koji živi u São José do Santosu posljednjih pet godina, kaže kako je bio pogodio rezultat utakmice Hrvatske i Brazila.

- Uoči utakmice sam ovdje rekao ljudima da će biti 1-1 ali da će Hrvatska pobijediti na jedanaesterce jer će naš vratar sve obraniti. Kada je Brazil zabio (u 106. minuti produžetka) počeli su vikati da im platim okladu - rekao je.

 - Na kraju utakmice, dakako, nisam im morao ništa platiti - dodao je smijući se.

Razočarani Brazilci u utorak će tako dobiti novu priliku za besplatnim pićem.

Hrvatska je bila pobijedila s 3-0 Argentinu 2018. godine u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva, na kojem je tada osvojila srebrnu medalju.

POGLEDAJTE VIDEO: 'MNOGI SU ME HTJELI SRUŠITI'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja