Obavijesti

Sport

Komentari 27

Kahlinu traži Ludogorec, klub iz MLS-a želi kupiti beka Čabraju...

Kahlinu traži Ludogorec, klub iz MLS-a želi kupiti beka Čabraju...

Za golmana Kristijana Kahlinu stigao je upit iz Ludogoreca, a njegovo mjesto trebao bi zauzeti rezervni golman Ivan Banić. Marijan Čabraja dobio je ponudu iz MLS-a, ali mu se tamo baš i ne ide

VIDEO

Sjajne igre nogometaša Gorice u 1. HNL nisu mogle proći ispod radara. Družina je Valdasa Dambrauskasa polusezonu završila na trećem mjestu prvoligaške karavane, skupili su 29 bodova iz 14 utakmica, a posebno su bile dojmljive pobjede protiv Osijeka kod kuće (4-1) i Hajduka u gostima (4-2).

Šuška se da ovih dana telefon sportskom direktoru Mindaugasu Nikoličiusu ne prestaje zvoniti. Navodno je za kapetana Kristijana Kahlinu (28) stigao upit bugarskog prvaka Ludogoreca. Kahlina prema Transfermarktu vrijedi milijun eura, ugovorno je vezan do 2024. i nigdje mu se ne žuri.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje nogometaša Gorice

Pokretanje videa...

Nogometaši Gorice slave pobjedu 01:20

Kazao nam je prije nekoliko mjeseci da je ljetos imao ponude Osijeka (da bude rezervni golman) te francuskog Dijona, ali nije se realiziralo. U Osijek nije htio jer nije želio grijati klubu Ivici Ivušiću, a s Dijonom je zapelo u pregovorima.

Sad je na vrata Gorice pokucao Ludogorec, a navodno protiv dobre prodaje ništa ne bi imala Gorica. Vjeruju rezervnom golmanu Ivanu Baniću i vide ga kao dostojnu zamjenu.

U 7. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

Ipak, prvi bi svlačionicu mogao napustiti Marijan Čabraja (23). Talentiranog lijevog beka traže iz MLS-a. Doznajemo da je na adresu kluba već stigla konkretna ponuda jednog kluba iz te lige, ali sam Čabraja nije toliko zainteresiran za tu opciju. Razlog? Svjestan je da bi odlaskom u tu, nećemo se lagati, egzotičnu ligu, ostao bez prilike da se u budućnosti okuša i u hrvatskoj A selekciji.

Čabraju traže još dva-tri kluba iz ozbiljnijih liga, a kao opciju ga razmatra i Glasgow Rangers. Gorica raspolaže s godišnjim budžetom od oko 20-ak milijuna kuna, što je puno manje od konkurenata s vrha ljestvice i moraju prodavati da bi preživjeli. Jedna ili dvije prodaje dobrano bi im napunile proračun, a spomenuti Kahlina i Čabraja prvi su u redu.

Gorica bi prodajom Čabraje ostala bez pravog lijevog beka, a čujemo da bi na toj poziciji direktor Nikoličius vjerojatno posegnuo za strancem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom