Sport

Komentari 7

Kajbu naljutio minijaturni stol, Cindrić ozljedio fizioterapeuta

Kajbu naljutio minijaturni stol, Cindrić ozljedio fizioterapeuta

"Pa kaj su mislili da Pigmeji dolaze?", zapitao se Damir Kajba uz osmijeh na društvenim mrežama dok je fotografirao našega pivota Marina Šipića kako sjedi na navodnom stolu za masažu...

Nova epizoda dogodovština glavnog fizioterapeuta hrvatske rukometne reprezentacije Damira Kajbe ovoga puta mjesto radnje zauzela je u švedskom Stockholmu. Dečki su ondje pristigli pred okršaj s Norvežanima u polufinalu kontinentalnog turnira. No, prije utakmice, dečke treba za nju pripremiti, a pritom je najbitnije rehabilitirati one koji su u ozljedama. 

Stoga je naš pristojni Kajba zamolio ljubazne domaćine za stol za masažu na kojemu bi mogao prakticirati svoje čarolije i pripremiti nam igrače za borbu za medalju. 

Jednako ljubazno i brzo stigao je stol, ali iznenađujuće veličine. Ili pak manjine. 

"Pa kaj su mislili da Pigmeji dolaze?", zapitao se Damir Kajba uz osmijeh na društvenim mrežama dok je fotografirao našega pivota Marina Šipića kako sjedi na navodnom stolu. Teško ga možemo zamisliti da na njemu leži...

Inače, priznao je Kajba i da postoji nova ozljeda u našoj momčadi. Luka Cindrić nehotično je ozlijedio drugog fizioterapeuta Filipa Šimunovića 'skršivši mu prst pod tablom stola za masažu'.

Ipak, Kajba se nada da će mu kolega i dalje utrčavati i istrčavati iz dvorane za vrijeme utakmica budući da, kako kaže njegov mentor, "čovjek nemre pogledati jednu utakmicu na miru!"

Kako se nadamo za igrače, tako se nadamo i za struku, da će na polufinalu biti u punom broju i potpuno zdravi. Fićo, brz oporavak!

Najčitaniji članci