Obavijesti

Sport

Komentari 49

Perišić sjajno zabio u derbiju, Milan čudesno okrenuo i slavio!

Perišić sjajno zabio u derbiju, Milan čudesno okrenuo i slavio!

Inter je ugostio Milan u 24. kolu Serie A, a domaćini su poveli golom Ivana Perišića u 38. minuti. Ipak, Rossoneri su okrenuli sve u drugom dijelu golovima Oliviera Girouda

VIDEO

Na kraju sezone istječe mu ugovor, a pregovori oko novog su zapeli. Navijači mole Ivana Perišića da ostane, nezamjenjiv je kotačić u stroju Simonea Inzaghija, a nova majstorija bi trebala biti dovoljan razlog da čelnici Intera istresu na stol onoliko koliko traži. Jer sjajni Ivan i u 34. godini igra fantastično.

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

Milan je u 230. Derby della Madonnini pobijedio Inter nakon preokreta (2-1) u 24. kolu Serie A.  Susret koji je u svakom smislu opravdao značenje derbija. Fantastična atmosfera, maestralni potezi, sjajne prilike i šlag na sve - sjajni gol Ivana Perišića. Ipak, glavni heroj dana je sjajni Olivier Giroud koji je zabio dva gola u tri minute i donio veliku pobjedu svojoj momčadi. Milan je ovom pobjedom došao Inter samo na bod zaostatka.

Serie A - Inter Milan v AC Milan

Lautaro Martinez je u 38. minuti odapeo s ruba šesnaesterca, a Maignan je odlično reagirao i odbio loptu u korner. No, samo nakratko i opasnost. Hakan Calhanoglu je ubacio s desne strane u peterac i to točno na čarobnu ljevicu našeg Perišića.

Serie A - Inter Milan v AC Milan

Fenomenalan gol pogledajte OVDJE

Opalio je iz prve i pogodio donji desni kut za 1-0! Bomba koju golman Milana nije ni vidio. Perišiću je to peti gol ove sezone u 20 utakmica u Serie A, a uz to ima i jednu asistenciju. Igra fantastično ove sezone, stoga nimalo ni ne čudi ovaj gol. A u kakvoj je formi, teško će ga iz prve postave izbaciti i Robin Gosens, čovjek koji je došao iz Atalante baš kako bi zamijenio hrvatskog reprezentativca.

Neki drugi Milan istrčao je u drugom poluvremenu. Dominirali su i izgledali puno bolje, a početak sjajnog preokreta bio je u 75. minuti.

Milan je preokrenuo s dva gola Girouda u razmaku od samo tri minute, a prvom je prethodio nevjerojatni previd suca Guide i njegovih pomoćnika u VAR-u. Giroud je osvojio loptu na polovici Intera prethodno odgurnuvši Vidala, no sudac je ostao nijem, lopta je stigla do Brahima koji je uputio traljav udarac prema golu, no taj njegov loš potez pretvorio se u asistenciju za Girouda koji je uklizao na loptu, promijenio joj smjer i poravnao na 1-1. Tri minute potom Giroud je primio loptu leđima okrenut golu, prevario svog čuvara i iz okreta još jednom svladao Handanoviča. Navijali Milana su eksplodirali. 

Na kraju susreta su porasle tenzije i nervoza, a nastradao je Theo Hernandez koji je dobio crveni karton.

Serie A - Inter Milan v AC Milan

Perišić je igrao do 70. minute kada ga je zamijenio Dimarco, a Marcelo Brozović do 82. kada je umjesto njega ušao Vecino. Ante Rebić nije igrao zbog ozljede.

Nerazzurrima je ovo tek drugi poraz ove sezone u prvenstvu. Milan je tako došao do velike pobjede i opet zakuhao borbu za naslov!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica