Obavijesti

Sport

Komentari 75

Kakav poraz Čilića! Preokret na preokret, pet meč lopti i - ništa

Kakav poraz Čilića! Preokret na preokret, pet meč lopti i - ništa

Imao je sve na pladnju, s nekoliko si je odličnih poteza otvorio 6-3 u tie breaku trećeg seta, a onda se - ugasio. Promašio čisti forhend za slavlje s pola terena i 'raspao se' te izgubio (6-2, 4-6, 6-7(8))

VIDEO

Što reći? Nova godina, a Marin Čilić (32) i dalje - po starom. Treba naglasiti da je u ovom meču imao Marin nekoliko zaista maestralnih poteza, ali na kraju su razliku napravili oni zbog kojih ga mnogi prozivaju. Imao je Marin u odlučujućoj igri trećeg seta prednosti 6-3*, 7-6*, *8-7, ali to nije bilo dovoljno te je na kraju u prvom kolu 'Murray River Opena' u Australiji slavio Jeremy Chardy.

ATP Masters 1000 - Paris Masters

Imao je i veliku priliku završiti meč na Chardyjev servis, odlično izgradio poen i onda - promašaj, a bio je u pola terena, Chardy je već stao. A što smo sve prije vidjeli, dalo bi se dugo opisivati. Prvi je set dobio nakon što je tri puta breakao Francuza, A u drugom setu je na servisu sve išlo savršeno.

Imao je i 40:0 na servisu te je trebao izjednačiti za 4-4. Ipak, morao je malo zakomplicirati do deucea, pa je imao dvije prednosti, a onda izgubio tri poena zaredom i poklonio Chardyju drugi set. Ali, to nije bilo sve. U trećem je setu na otvaranju spasio break loptu, pa kod svoje 2-1 prednosti nije uspio iskoristiti četiri break lopte, od čega tri vezane, a nešto nakon toga izgubio je servis za 4-3 prednost Francuza.

ATP Masters 1000 - Paris Masters

Zatim mu Chardy vraća poklon natrag, da bi Marin kod 40:15 kod 5-5 u gemovima izgubio četiri poena zaredom i dao Chardyju da servira za meč, pa ga breakao bez izgubljenog poena. Što se događa? Pitali su se to malobrojni gledatelji na tribinama u Melbourneu s kojih su dolazili povici podrške hrvatskom tenisaču.

I dobro je krenuo u odlučujuću igru, oduzeo servis Francuzu, ali ga ubrzo i vratio. A onda kreće 'vlak smrti'. Nakon 3-3 Marin uzima tri poena zaredom i kod 6-3 Chardy ima dva servisa i na oba osvaja poen iako je Marin imao čistu šansu za pobjedu koju je neslavno promašio. Nakon toga Čilić radi duplu grešku na servisu za 6-6 pa pogđa za 7-6.

Chardy izjednačava i opet gubi servis, ali Marin mu uzvraća i gubi dva servisa zaredom da bi Chardy dobro pogodio za 10-8 u trećem setu i nevjerojatnu pobjedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani