Sport

Komentari 0

Kakav potez majstora: Vedran Matošević čudesnim driblingom 'uništio' prvotimca Barcelone...

Kakav potez majstora: Vedran Matošević čudesnim driblingom 'uništio' prvotimca Barcelone...

Slovenski Dobovec na čijoj klupi sjedi Kujtim Morina, a čije boje brane Vedran Matošević, Tihomir Novak i Luka Perić u posljednjem kolu Elitne faze Lige prvaka igra protiv belgijskog prvaka...

Uh, kakav majstor! Jednostavnije, Vedran Matošević. Futsal Liga prvaka stigla je do Elitne faze, brojni velikani bore se za plasman na Final Four futsal Lige prvaka. Tako i slovenski prvak Dobovec na čijoj klupi sjedi hrvatski stručnjak Kujtim Morina. 

Za Dobovec nastupaju i hrvatski futsal reprezentativci Tihomir Novak, Vedran Matošević i Luka Perić. Slovenci u posljednjem kolu Elitne faze futsal Lige prvaka igraju s belgijskim Halle-Gooikom čije boje brani još jedan hrvatski futsal majstor Franco Jelovčić.

Osijek: Elitno kolo kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u futsalu, Rusija - Hrvatska

Dobovec je na turniru u češkom Plzenu s 8-2 poražen od Barcelone, a onda je u dramatičnoj utakmici s 3-2 svladao domaćeg predstavnika SK Interobal Plzen. No, svjetsku futsal scenu u dvoboju protiv Barcelone oduševio je Vedran Matošević. Hrvatski reprezentativac je protiv prošlogodišnjeg finalista, ali i osvajača futsal Lige prvaka iz sezone 2019/20. sjajnim driblingom na društvenim mrežama pokupio brdo "lajkova".

Vedran Matošević primio je loptu na desnoj strani, fantastičnim driblingom riješio brazilskog reprezentativca Matheusa Rodriguesa, pa proslijedio loptu Tihomiru Novaku koji je asistirao za gol Nike Cesareca. Da, Barcelona je na koncu slavila 8-2, ali se u futsal krugovima poslije utakmice i dalje pričalo o čudesnom potezu Vedrana Matoševića. 

Najčitaniji članci