Obavijesti

Sport

Komentari 17

Kakša granata: Hrvat zabio sjajan gol iz slobodnjaka...

Kakša granata: Hrvat zabio sjajan gol iz slobodnjaka...

Bivši nogometaš Dinama Ivan Božić treću sezonu nastupa za slovensko Celje, a u remiju protiv Tabora (2-2) zabio je četvrti gol u sezoni. Neobranjivo je pogodio iz slobodnjaka i donio bod svojoj momčadi

VIDEO

Hrvatski napadač Ivan Božić (23) ove se sezone očito specijalizirao za spektakularne golove jer svaki gol je prava poslastica. Bivši nogometaš Dinama već treću sezonu nastupa za slovensko Celje, a četvrti gol u sezoni zabio je u remiju protiv Tabora iz Sežane (2-2) u 11. kolu slovenskog prvenstva.

Njegova momčad gubila je 2-1 do 80. minute, a tada su na scenu stupili Hrvat i njegova zlatna desnica. Protivnici su itekako bili svjesni kakav udarac ima, ali bili su nemoćni. Celje je dobilo slobodni udarac, a Božić je loptu namjestio na nekih 25 metara od gola. Zaletio se i fantastično od stative pogodio u golmanov kut. 

POGLEDAJTE VIDEO OD 4:30

Ovo mu je četvrti gol u sezoni, a prijašnji bi lagano mogao ući u uži izbor za nagradu Ferenc Puškaš koja se dodjeljuje strijelcu najljepšeg gola. Bilo je to u 8. kolu kada je Celje s 3-1 pobijedilo Domžale, a Božić je projektilom probio mrežu u 44. minuti. Dobio je loptu na 30 metara od gola pa poslao projektil u desne rašlje. Udarac je bio toliko snažan da se lopta odbila od mreže i vratila se nazad u teren, a gosti su mrtvo-hladno nastavili s igrom kao da se ništa nije dogodilo. No, sudac je sve vidio i pokazao na centar.

Božić je karijeru počeo u mlađim kategorijama Cibalije gdje se zadržao sve do 2014. godine kada ga je uočio Dinamo. No, nikada nije dobio priliku u prvoj momčadi.

 Igrao je za mlađe kategorije, a u drugoj momčadi je skupio 57 nastupa uz 14 golova. Išao je i na posudbu u Lokomotivu gdje je odigrao sedam utakmica, a afirmaciju u seniorskom nogometu tražio je i u Rudešu gdje je u 16 utakmica ostao bez gola.

Prije dvije godine je otišao na posudbu u Celje gdje se zadržao do prošle sezone, a ovo ljeto je potpisao ugovor sa slovenskim klubom do 2024. godine. Ukupno je odigrao 82 utakmice i zabio 23 gola i već sad ostavio veliki trag u slovenskom prvoligašu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome