Obavijesti

Sport

Komentari 89

Kakva je on mašina! Čudesni Ronaldo do 700. gola u karijeri

Kakva je on mašina! Čudesni Ronaldo do 700. gola u karijeri
5

Cristiano Ronaldo je postao šesti nogometaš koji je u karijeri zabio 700 golova. To su još napravili Gerd Müller, Pele, Romario, Josef Bica, Ferenc Puškaš...

VIDEO

Rad, rad i samo rad. To je ključna formula za postati uspješan i najbolji na svijetu. Pa ako to želite postati, slijedite ovu formulu koju je slijedio i Cristiano Ronaldo!

Pokretanje videa...

01:54

Nevjerojatni Portugalac je zabio za svoju reprezentaciju u porazu od Ukrajine 2-1 te tako došao do brojke od 700 golova u karijeri čime je postao šesti nogometaš u povijesti kojem je to pošlo za nogom. Ronaldo je ušao u elitno društvo koje čine Gerd Müller, Pele, Romario, Josef Bica, Ferenc Puškaš.

A svi oni su u svojim karijerama zabili 700 ili više golova. No Ronaldo i dalje traje i 'tek' su mu 34 godine. Kažemo tek, jer godine njemu očito ne mogu ništa. Čovjek i dalje trpa kao da je u cvijetu mladosti, što je jednostavno nadrealno. 

Bebek je dvaput prekidao meč Engleza zbog rasizma Bugara!
Bebek je dvaput prekidao meč Engleza zbog rasizma Bugara!

Nevjerojatna fizička moć bila je dovoljna i da znanstvenici prouče njegovo tijelo i došli su do zaključka da on ima tijekom 20-godišnjaka! Profesionalni sportaši imaju oko 11 posto tjelesne masnoće, dok Cristiano ima tek sedam. Prosječan profesionalac ima 46 posto mišićne mase, ali Portugalac ima čak 50 posto mišića. 

Na SP-u u Rusiji je trčao šprint brzinom od 33.98 km/h i postavio je svoj osobni rekord. I kako onda netko može vjerovati da on stvarno ima 34 godine? Pa, to uvid u matične knjige i dokazuje, ali pravi recept ovakve izdržljivosti nalazi se u svakodnevnom odricanju. Dok njegove kolege uživaju na ljetnim praznicima, on svaki dan trenira i jede biranu hranu. 

I svake sezone gledamo kako ubire plodove tog rada. I onda se pitamo zašto je jedan od najboljih u povijesti.

Svi golovi Cristiana Ronalda:

Njegov jubilarni gol ipak nije pomogao Portugalu koji je izgubio i tako zapeo u tešku situaciju što se tiče plasmana na Euro. Portugalci su na drugom mjestu dva kola prije kraja, a iza njih je Srbija s jednom bodom zaostatka. Iz te skupine je Ukrajina U u ponedjeljak osigurala Euro, a golove za njih zabili su Jaremčuk i Jarmolenko.

Rrahmani je srušio Crnogorce, Rusi planirali diverziju dronom
Rrahmani je srušio Crnogorce, Rusi planirali diverziju dronom

U drugom susretu ove skupine igranom u ponedjeljak Srbija je kao gost svladala Litvu sa 2-1 (0-0). Oba gola za Srbe postigao je Mitrović (49, 53), a poraz Litve ublažio je Kazlauskas (79).

Turci opet spriječili Francuze

Svjetski prvak Francuska je na svom Stade de Franceu igrala 1-1 (0-0) protiv Turske, a tim rezultatom oba sastava su napravila dodatni korak ka prolasku na EURO iz skupine H. Francuska je povela golom Girouda (76), no vrlo brzo potom poravnao je Ayhan (81).

Turska i Francuska sada imaju po 19 bodova, četiri više od trećeg Islanda, a do kraja kvalifikacija ostala su još dva kola.

Island i Albanija ostvarili su rutinske pobjede protiv nedoraslih suparnika, Island je kao domaćin sa 2-0 nadigrao Andoru, dok je Albanija kao gost sa 4-0 bila bolja od Moldavije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše