Obavijesti

Sport

Komentari 147

Kakvo je bilo suđenje: Batinić dao tri crvena, Jradi oštećen?

Kakvo je bilo suđenje: Batinić  dao tri crvena, Jradi oštećen?
1

Hajduk je na Poljudu pobijedio Dinamo (1-0) , a susret je sudio Damir Batinić iz Osijeka. Podijelio je 11 kartona, od čega 7 žutih i tri crvena za igrače te crveni karton za pomoćnog trenera Dinama

VIDEO

Sve je bilo 'pod kontrolom', a onda je Jradi pao u šesnaestercu nakon što ga je srušio Petar Stojanović. Jradi je dobio žuti karton za simuliranje, ali snimka pokazuje da je kontakta ipak bilo.

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sedamnaest minuta kasnije Emir Dilaver srušio je Darka Nejašmića i tako prekinuo kontru Hajduka, a sudac Damir Batinić pokazao mu je žuti karton. No, nedugo nakon toga pokazao mu je direktni crveni karton. Nije jasno je li sudac zabunom pokazao žuti ili je na sugestiju pomoćnika pokazao direktni crveni karton, ali start Dilavera bio je neoprezan i nesportski. 

Pocrvenio je tada i Arijan Ademi na klupi. Kapetan Dinama izašao je zbog ozljede u 52. minuti, ali ni to ga nije spriječilo da gestikulira i viče prema Batiniću nakon što je isključen Dilaver. Sudac iz Osijeka poslao isključio ga je i poslao na tribine. 

- Žao mi je, bio sam vruć i pretjerano sam reagirao - prokomentirao je Ademi nakon susreta. 

A u 80. minuti Jradi je zakasnio na Theophilea i zaradio drugi žuti. Bio je to opravdani žuti karton, ali postavlja se pitanje što bi bilo da Jradi nije dobio žuti karton za protumačeno simuliranje. Do kraja susreta je pocrvenio i pomoćni trener Dinama Rene Poms, a Batinić je sve kartone podijelio u drugom poluvremenu. 

Bilo kako bilo, ovo nije bio najlakši derbi za suditi, ali u drugom poluvremenu utakmica kao da je 'izmakla kontroli'. Sudac Batinić odradio je svoj posao, ali ni jedna ni druga strana nije htjela komentirati sudačke odluke.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe