Obavijesti

Sport

Komentari 41

Kaleb: Mandić je bio izrazito ljut što nije igrao. Znam da će mu ovo prenijeti pola Ljubuškog...

Kaleb: Mandić je bio izrazito ljut što nije igrao. Znam da će mu ovo prenijeti pola Ljubuškog...

Manuel Štrlek ima prednost na SP-u ispred Davida Mandića što njemu očito nije najbolje sjelo. Sličnu situaciju imali su Kaleb i Šprem, a Nikša kaže: Grijao mi je klupu, ali je svejedno pomagao...

VIDEO

David Mandić u Egiptu je drugi izbor na lijevom krilu iza Manuela Štrleka i to očito nije najbolje podnio. Ali Lino Červar mu je u četvrtak pružio šansu i ovaj ju je dobro iskoristio, zabio tri gola.

- Znam da će mu ovo prenijeti pola Ljubuškog i Hercegovine. Nakon prvog kruga Mandić je bio izrazito nezadovoljan i ljut što ne igra - rekao je Nikša Kaleb, bivši hrvatski rukometni reprezentativac, u prijenosu utakmice Hrvatske i Bahreina na RTL-u.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska nakon Bahreina

Pokretanje videa...

Hrvatska nakon Bahreina 05:22

- Šprem je meni 2003. meni grijao klupu, ali je svejedno sudjelovao, govorio mi je kako golmani brane, pomagao mi. Ovo je Mandiću dobro došlo da zna da momčad može računati na njega - rekao je Kaleb u prijenosu.

Taj su potez analizirali i Kalebovi bivši suigrači Drago Vuković i Goran Šprem u RTL-ovu studiju.

Mara kao da ima magnet u ruci, a tek Zlajini lobovi... Naivni Al Husain ne bi naučio do sutra
Mara kao da ima magnet u ruci, a  tek Zlajini lobovi... Naivni Al Husain ne bi naučio do sutra

- To je pokazatelj kvalitete odnosa. Ne samo što je dobra atmosfera bila među nama. Uvijek se znalo tko kosi, tko vodu nosi. Svatko je znao koja mu je pozicija, ali nije to značilo da ne možeš pomoći onomu ispred sebe i komunicirati - rekao je Šprem i dodao:

- Svatko je htio više igrati, naravno, i ja. Ali Nikša je tad bio ispred mene i dao sam što god sam mogao da ta reprezentacija uspije. Ali i ne samo ja, to su svi dečki radili. Vjerovali smo jedni drugima, to je bila širina i kvaliteta reprezentacije.

Karačić: Još sam pod ručnom, ali ponosan sam, mašina se pali
Karačić: Još sam pod ručnom, ali ponosan sam, mašina se pali

- Što imaš biti ljut, možda je ljut na sebe? Prošlo prvenstvo bio je jedan od najboljih igrača. To je dio sporta. Kad si u kolektivu, to mora funkcionirati. Koliko smo samo mi popili kava na Olimpijskim igrama u Ateni - rekao je Vuković.

- Uvjeren sam da je David najveća podrška Štrleku, i obrnuto. I to je ono što će Hrvatskoj donijeti uspjeh - zaključio je Šprem.

Rivalstvo je, naravno, dobro, dok se drži unutar granica sportskoga. I doista se nadamo da će tako i ostati među našim reprezentativcima.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KALEBOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje