Obavijesti

Sport

Komentari 3

Kalinić: Nije mi važno čuva li me Kovač ili netko drugi

Kalinić: Nije mi važno čuva li me Kovač ili netko drugi
1

Ulaznice sam podijelio prije desetak dana tako da sam miran, kaže Hajdukov napadač. O njemu će puno toga ovisiti. Iako, u Zagrebu nije zabio...

VIDEO

Povratak Nikole Kalinića redovnim treninzima izmamio je osmjeh na lice Ante Miše.
- Bez Kalinića imamo "problem gola" - priznao je trener Hajduka. Hoće li najbolji strijelac HNL-a uspjeti razriješiti njegove brige, pokazat će se već u prvoj  utakmici.
- Svjestan sam da se od mene očekuju golovi i sigurno da bih volio zabiti. Ali nisam zabio ni u Zagrebu pa smo svejedno pobijedili. Nije bitno tko zabije, bitna je pobjeda - kaže Kalinić i dodaje:
- Pauzirao sam deset dana, ali osjećam se dobro, noga više ne boli.
Navijače Hajduka zahvatila je euforija, svi očekuju pobjedu u derbiju, samo se o tome priča.
- Stvorila se malo prevelika euforija oko nas, no važno je da među nama nema euforije. I mi se nadamo pobjedi, svi smo svjesni koliko nam znači ta utakmica i dat ćemo sve od sebe da dobijemo. Stadion će biti pun, igramo kući, pred našim navijačima, imamo sjajnu atmosferu u momčadi, svi smo kao jedan i to su naši glavni aduti.
Kalinić smatra kako je i kvaliteta na strani Hajduka.
- Dinamo je kvalitetna i dobra momčad, ali mi smo i kvalitetniji i bolji. Naša najveća prednost je na bokovima. Dinamo? Najopasniji je Mandžukić - misli Kale.
Na prijateljskoj utakmici u Salzburgu eksplodirao je Sammir...
- Je, zabio je nekoliko golova, ali njega se ne bojim. Respektiram Mandžukića, no uvjeren sam da će naš vezni red zaustaviti Sammira, a obrana Mandžukića.
Na Kalinića će motriti najveće ovogodišnje pojačanje Dinama, prekaljeni reprezentativac Robert Kovač.
- Radi se o velikom igraču, igrao je u velikim klubovima, kapetan je reprezentacije i za njih je najjače pojačanje. No ja nikad ne razmišljam o tome tko me čuva, svejedno mi je, Kovač ili netko drugi. Uvijek dajem sve od sebe da protivnika pokušam nadmudriti i dati gol.
Iako je pobjeda glavni cilj, Kalinić ni remi ne bi odbacio.
- Sigurno da razmišljam samo o pobjedi, no ne bih bio razočaran ni remijem ako damo sve od sebe.

ISPRIKA UZ ULAZNICE
Predsjednik Hajduka Mate Peroš zamolio je jednog od sponzora Hajduka da mu osigura dvije ulaznice za djevojku koja je čekajući u redu doživjela neugodnost. Masa ju je izgurala, pala je na pod i na koncu nije uspjela kupiti ulaznice.
- Ta nas je slika potresla, ispričavamo se djevojci i žao nam je što se to dogodilo - prenio je u Peroševo ime glasnogovornik Davor Pavić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići