Obavijesti

Sport

Komentari 10

Kalinić: Zabio sam prvi, a drugi? Ma, ni sam ne znam

Kalinić: Zabio sam prvi, a drugi? Ma, ni sam ne znam
6

Strijelac za Blackburn protiv Chelseaja u Carling Cupu, Nikola Kalinić, priznaje da ni sam ne zna je li dirao loptu kod drugog gola. Kaže da nije bitno

VIDEO

Nikola Kalinić odigrao je najbolju utakmicu u dresu Blackburna, koji je u Carling Cupu prošao favorizirani Chelsea nakon izvođenja udaraca s bijele točke.
- Ovo je za nas velika pobjeda, pogotovo jer smo do nje došli nakon puno preokreta. No najvažnije da smo prošli dalje - rekao je Kalinić, koji je obilježio početnih 90 minuta.
Postigao je prvi gol za svoju momčad već u 9. minuti utakmice. Chimbonda je probio stranu i ubacio loptu na rub peterca, Kalinić je zaobišao Žirkova i smireno matirao nemoćnog Hilaria.
- Bio je idealan centaršut i stvarno mi nije bilo teško za biti gol – priznao je jedan od junaka Blackburnove pobjede.
Ancelotti, koji je u početnoj postavi izostavio osmoricu standardnih igrača, u poluvremenu je povukao hazarderski potez, nezadovoljan igrom svoje pomlađene momčadi napravio je sve tri zamjene i to mu se ubrzo i isplatilo. U samo sedam minuta Drogba i Kalou napravili su preokret sa dva gola, no Blackburn se ni tada nije predavao. Emerton je nabacio ¨svijeću¨ u kazneni prostor Chelsea, Kalinić je bio najviši i krenuo na loptu glavom što je zbunilo Hilarija i lopta je odskakutala u mrežu. Svi su slavili i čestitali Kaliniću, no na koncu je gol ipak pripisan Emertonu iako se čini da je Kalinić dodirnuo loptu glavom.
- Nisam ni danas siguran jesam li dirao loptu ili ne, no to je najmanje važno. Važno je da smo mi na koncu prošli dalje, nije bitno kome se gol piše – kaže Kalinić koji baš i nema sreće. Poništili su mu zbog nepostojećeg zaleđa čisti gol Manchesteru, gol Chelseau su pripisali Emertonu...
- Bit će bolje. Kad budem više igrao bit će više i golova - rekao je.
Za 3:2 je na početku produžetka sa bijele točke zabio McCarthy, a Chelsea je izborio produžetke u sudačkoj nadoknadi golom Paola Ferreire u 123. minuti. Kalinić je propustio prigodu postati junakom u ruletu udaraca sa bijele točke njegov udarac obranio je Hilario, no Robinson je obranio udarce Ballacka i Kakute i odveo Roverse u polufinale gdje će se u siječnju sastati sa Aston Villom.
- Loše sam pucao – priznaje Kalinić koji je ubrzo po završetku utakmice primio brojne čestitke, među njima i one od bivših suigrača. Anrdić je zvao među prvima, poslije i Tomić... Dobre vijesti brzo se pročuju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...