Obavijesti

Sport

Komentari 23

Kao Matrix! Je li ovo najbolja obrana u povijesti nogometa?

Kao Matrix! Je li ovo najbolja obrana u povijesti nogometa?
1

Bio sam uvjeren da će zabiti, pa gol je bio prazan, rekao je trener Rostova Valerij Karpin. Njegov je igrač Černov protiv Ćorlukina Lokomotiva imao fenomenalnu dvostruku obranu

Lijevi bek Rostova Jevgenij Černov (26) zvijezda je vikenda u Rusiji. Njegovi su u subotu pobijedili moskovski Lokomotiv Vedrana Ćorluka 2-1, a Černov se iskazao nestvarnom dvostrukom obranom na gol-crti.

Skinuo je Černov desnom nogom prvo udarac Fjodora Smolova glavom nakon ubačaja Macieja Rybusa. Loptu je ostavio u igri, umalo se zakoprcao u mrežu, ali je stigao baciti se poput Keanua Reevesa u filmskoj trilogiji Matrix i tijelom obraniti i udarac Luke Đorđevića. Čudesno.

- Ne sjećam se takvih obrana, ali vjerojatno ih je bilo. Bio sam uvjeren da će zabiti, pa gol je bio prazan - rekao je trener Rostova Valerij Karpin.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Jevgenij Černov prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura i cijelu karijeru igrao je u Rusiji. Ponikao je u Tomu iz Tomska, a nastupao je i za Orenburg, Himik, Jenisej, Zenit i Tosno. U Rostovu je od veljače ove godine.