Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kao riba u vodi: Sjajni Mario Hezonja oduševio na All Staru

Kao riba u vodi: Sjajni Mario Hezonja oduševio na All Staru
2

Iako nije bio najbolji igrač All Star utakmice SAD-a protiv Ostatka svijeta, atrakcije Marija Hezonje jako brzo su postale pravi hit na internetu. Hezonja je zabio 19, imao 10 skokova i 7 asista

VIDEO

Double-double Marija Hezonje na njegovom prvom All Staru u NBA karijeri oduševio je ne samo navijače, nego i komentatore sjajne sinoćnje utakmice između mladih igrača SAD-a i onih Ostatka svijeta. U ovoj drugoj momčadi Hrvatska je imala dva predstavnika, uz spomenutog Hezonju u Torontu je bio i vrlo dobri Bojan Bogdanović. 

Nakon 40 minuta ekshibicijske utakmice slavili su košarkaši SAD-a 157-154, a Hezonja je jasno pokazao koliko mu odgovaraju ovakve revijalne utakmice gdje sva njegova raskoš dolazi do izražaja. Zabio je mladi Dubrovčanin 19 koševa (šut a dva 5-10, trica 3-9), imao 10 skokova te sedam asistencija za nešto više od 23 minute na terenu i prava je šteta što nije imao još tri asistencije više da upotpuni triple-double. 

Bojan Bogdanović počeo je u prvoj petorci Svijeta, no odigrao je manje minuta od Hezonje. Na parketu je bio 15:51 minuta te u tom vremenu ubacio šest koševa (trica 2-6) uz po dva skoka i asistencije.

Dvoboj igrača koji su u prvoj ili drugoj sezoni u NBA bio je prožet atraktivnim akcijama i brojnim otvorenim šutovima s distance, a u takvoj utakmici najbolje se snašao branič Minnesota Timberwolvesa Zach LaVine koji je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP). On je postigao 30 koševa uz 7 skokova i 4 asistencije za SAD.

U pobjedničkoj momčadi istaknuo se još i Jordan Clarkson sa 25 ubačaja, dok su u momčadi "Ostatka svijeta" najbolji bili Latvijac Kristaps Porzingis i Kongoanac Emmanuel Mudiay sa po 30, te Kanađanin Andrew Wiggins sa 29 ubačaja.

Subota je rezervirana za natjecanja u tricama i zakucavanjima, dok je glavni događaj vikenda, "All-Star" dvoboj Istoka i Zapada na programu u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante