Sport

Komentari 46

Kaos među Francuzima: Mama Rabiot izvrijeđala Mbappea, igrači se svađali s izbornikom!

Kaos među Francuzima: Mama Rabiot izvrijeđala Mbappea, igrači se svađali s izbornikom!

Sramota je da je pucao ovako za igrača njegove kvalitete. Pucao je prelagano. Nadam se da ćete ga naučiti pameti i zato što je previše arogantan, navodno je rekla mama Rabiot

Francuska nogometna reprezentacija oprostila se od Eura u osmini finala nakon što ju je u trileru penala izbacila Švicarska. Svjetski prvak tako je ispao puno ranije nego što se nadao, a mnogi su mu uoči natjecanja predviđali ujedinjenje titula.

Tamošnji su mediji uoči, ali i tijekom Eura pisali o užasnoj atmosferi u svlačionici 'tricolora', a sve je kulminiralo nakon što je Kylian Mbappé promašio penal u raspucavanju koji je Švicarce poslao u četvrtfinale.

Dok je tata Mbappé bio utučen zbog promašaja, a majka plakala, Veronique Rabiot (Adrianova majka) se u loži okrenula prema njima i krenula vrijeđati zvijezdu PSG-a.

- Sramota je da je pucao ovako za igrača njegove kvalitete. Pucao je prelagano. Nadam se da ćete ga naučiti pameti i zato što je previše arogantan - prenijeli su njezine riječi francuski novinari.

Nakon toga je prešla na Pogbinu stariju braću kojoj je prigovarala zbog njegovog 'kiksa' koji je doveo do trećeg gola Švicarske zbog čega se, inače, njezin sin, ali i Lloris na terenu posvađali s veznjakom Manchester Uniteda.

Euro 2020 - Round of 16 - France v Switzerland

Da se u ovakvoj Francuskoj malo, pa skoro i ništa ne pita Didiera Deschampsa mogli smo vidjeti u više navrata tijekom utakmice kada je Kingsley Coman odbijao napustiti igru!? Krilni napadač se, naime, ozlijedio u prvom poluvremenu, ali se oglušio na naredbe izbornika koji ga je uspio zamijeniti tek u 111. minuti.

Euro 2020 - Round of 16 - France v Switzerland

 Kingsley, ti više nećeš igrati - rekao mu je Deschamps u pauzi između dva produžetka, ali je ovaj svejedno na terenu 'izdržao' još pet, šest minuta.

Euro 2020 - Group F - Portugal v France