Obavijesti

Sport

Komentari 14

Kaos: Željini huligani spremili sačekušu navijačima Zrinjskog

Kaos: Željini huligani spremili sačekušu navijačima Zrinjskog
1

U trenucima dok su igrači još uvijek bili na terenu, huligani su imali veliki obračun. Gađali su se kamenjem i bakljama, a još uvijek nema informacija o ozlijeđenim i privedenim osobama.

VIDEO

Veliki sukob huligana Željezničara i Zrinjskog dogodio se u srijedu navečer na autocesti u blizini Sarajeva.

Obje su momčadi jučer igrale utakmice domaćeg prvenstva, Željezničar je igrao protiv Zvijezde 09, a Zrinjski je gostovao u Tuzli kod Slobode. U trenucima dok su igrači još uvijek bili na terenu, huligani su imali obračun, piše Klix.ba. Gađali su se kamenjem i bakljama, a još uvijek nema informacija o ozlijeđenim i privedenim osobama.

Bila je to klasična "sačekuša" koju su navijačima Zrinjskog spremili navijači Željezničara, a morala je intervenirati policija. Zbog nereda je bila zatvorena desna strana vijadukta petlja Vlakovo iz smjera  Sarajevo sjever prema smjeru Sarajevo zapad, objavili su iz Autocesta FBiH.

Moglo se spriječiti

U sukobu je oštećeno najmanje pet vozila u kojima su bili navijači mostarske momčadi. 

- HŠK Zrinjski Mostar najoštrije osuđuje huliganski napad na svoje navijače koji se dogodio na izlazu iz Sarajeva, odnosno u njihovom povratku iz Tuzle s utakmice FK Sloboda - HŠK Zrinjski (0:3) - započeo je mostarski klub svoje priopćenje.

- HŠK Zrinjski Mostar želi vjerovati da će odgovorni za napad vrlo brzo biti pronađeni i procesuirani, ali da će istovremeno biti istraženi i očiti sigurnosni propusti od strane MUP-a Sarajevske županije gdje se napad, koji je mogao imati tragične posljedice, dogodio, još više iz razloga jer su naši navijači neposredno prije napada bili zaustavljeni i grupirani od strane policije, a onda praktički izloženi napadu koji se mogao i morao spriječiti.

Naš Klub također izražava veliko nerazumijevanje zbog represije prema istim navijačima s obzirom na to da su stadion Tušanj morali napustiti već u 65. minuti utakmice te od Komisije za stadione i sigurnost Nogometnog saveza BiH traži da poštujući Pravilnik o sigurnosti zauzme jasan stav prema ovom problemu, a sve iz razloga kako bi svi klubovi i navijači imali jednak tretman u utakmicama koje se igraju u organizaciji NS-a BiH - završio je Zrinjski svoje službeno priopćenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom