Obavijesti

Sport

Komentari 152

Kaos u Jazinama: Policija je pendrecima krenula na Tornado

Kaos u Jazinama: Policija je pendrecima krenula na Tornado
34

Navijačka skupina Tornado upalila je baklje, utakmica je prekinuta na zahtjev sudaca, a momčadi su otišle s terena. U tim trenucima policija je krenula na tribinu

VIDEO

Kaos u Jazinama na utakmici KK Zadra i Škrljeva u sklopu 21. kola Premijer lige, koju je Zadar na kraju dobio 86-75! Bila je to 17. pobjeda Zadra u domaćem prvenstvu, ali događanja na parketu zasjenila su dobru izvedbu domaćina.

Trebao je to biti povratak na staru adresu nakon duge pauze. Seniori Zadra trebali su nakon jedanest godina pauze odigrati službenu utakmicu kao domaćini u Jazinama, no na kraju su se dogodile ružne scene i kratkotrajni prekid susreta poslije samo 11 sekundi utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:34

Navijačka skupina Tornado, njih 300-injak prisutnih, razvila je transparent, zatim upalila baklje i bacila veće količine papira na parket, a utakmica je onda prekinuta na zahtjev sudaca. Momčadi su se povukle u svlačionicu.

U tim trenucima na tribinama se događao kaos. Eskaliralo je nasiljem što je natjeralo policiju da intervenira i pendrecima razdijeli pravdu te na silu izbaci Tornado iz dvorane. Pražnjenje je trajalo gotovo pola sata koliko je trajao i sam prekid utakmice.

Na koncu su tri osobe privedene, a utakmica se nastavila.

- Danas, u 19,00 sati u dvorani Jazine u Zadru započela je utakmica između KK Zadar iz Zadra i KK Škrljevo iz Rijeke. U 19,08 sati nakon izgreda navijača s istočne tribine, koji su palili pirotehnička sredstva i na parket bacali razne tvrde predmete, zatražen je prekid utakmice te pražnjenje istočne tribine. Postupajući po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira policijski službenici su ispraznili tribinu te se u 19,35 sati utakmica nastavila odigravati. U službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje privedene su tri osobe u dobi od 44, 24 i 22 godine koji se dovode u svezu s ovim događajem. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica  u svezi ovog događaja policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem - službeno nam je priopćila Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

29
| Foto: Jelena Pavković/canva

U nastavku susreta Zadar je pobijedio sa 86-75, a domaćine su do pobjede predvodili Domagoj Vuković sa 17 koševa, te Mislav Brzoja sa 16 koševa. U suparničkim redovima najefikasniji su bili Marko Šarac i Karlo Uljarević sa po 21 košem.

Na ljestvici vode Cibona i Zadar sa po 17 pobjeda i četiri poraza, Split ima skor 13-8, a Cedevita 12-9.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica