Obavijesti

Sport

Komentari 12

Kapetan Istre prvi u Hrvatskoj: Mi iz kluba igramo u večeru, a sada je barem neću ja platiti...

Kapetan Istre prvi u Hrvatskoj: Mi iz kluba igramo u večeru, a sada je barem neću ja platiti...
3

Tko je najgori? Ma Luka Hujber, on je do sada skupio tek 36 bodova. Rekao sam mu, pa ti ne možeš ni rođendan organizirati, a kamoli pametno složiti neku momčad, smije se Blagojević.

VIDEO

Nisam ni znao da sam najbolji u Hrvatskoj, dok mi se vi niste javili. Evo, prvi put igram ovaj Premier League Fantasy, moram reći da me odmah 'posr...', haha, kaže nam Slavko Blagojević (34).

Proteklih dana počela je nogometna ludnica zvana "Premier League Fantasy", a više od tri tisuće hrvatskih "stručnjaka" pokušava složiti najbolju moguću momčad u vrijednosti 100 milijuna funti. Do kraja 1. kola ostale su dvije današnje utakmice (Newcastle - West Ham, Tottenham - Man. City), a od svih igrača diljem Lijepe naše za sada je najuspješniji kapetan Istre 1961 - Slavko Blagojević. On je naime sa svojom momčadi "RokoFran" već skupio sjajnih 116 bodova.

- Nas desetak iz kluba imamo ligu između sebe, igramo u večeru. Svaki mjesec zadnja trojica moraju drugima platiti večeru, evo ja sam se valjda sada izvukao za ovaj mjese, haha.. Dosta sam gledao po internetu koga staviti, tko je ozlijeđen, koja je momčad koga dovela tijekom ljeta, isplatilo se - kaže Slavko Blagojević, pa nastavlja:

- Tko je za sada najgori u našoj internoj ligi? Ma Luka Hujber! On je skupio tek 36 bodova, odmah sam mu rekao 'dragi, pa ti ne možeš niti rođendan organizirati, kamoli složiti pametnu momčad na Fantasyju', haha. Da, suigrači su mi čestitali na tom prvom mjestu, taman smo se vraćali s utakmice protiv Lokomotive.

A Slavko Blagojević imao je i neke nedoumice oko početne postave...

- Prvo sam za kapetana stavio Brunu Fernandesa, pa ga maknem, i onda gledam kako zabija tri gola protiv Leedsa. I mislim si 'bravo majstore', ali je onda i Mohamed Salah odigrao pravu utakmicu, skupio mi dosta bodova. Ma mogao sam skupiti i više bodova, na klupi sam ostavio Aylinga i Gilmoura, a u momčad ubacio Shawa i Raphinhu. Ali znate kako je na Fantasyju, uvijek nešto kemijate, a uvijek vam nedostaje dva-tri milijuna eura, haha - završio je Blagojević.

A kako izgleda pobjednička momčad 1. kola (bez dva današnja dvoboja)? Slavko Blagojević je iskoristio opciju "triple captaina" s Mohamedom Salahom koji mu je tako donio 51 bod, sjajni Bruno Fernandes mu ih je donio još 20. A tu su još Schmeichel (9), Greenwood (8), Ings (7), Tsimikas, Amartey (obojica po šest), Vardy pet bodova... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome