Obavijesti

Sport

Komentari 39

Kapetan Osijeka želi u Hajduk: Došao je na pripreme kako bi razgovarao o transferu...

Kapetan Osijeka želi u Hajduk: Došao je na pripreme kako bi razgovarao o transferu...

Nekoliko inozemnih klubova želi ga dovesti, kao i Hajduk, a Žaper baš želi u Split, što se niikako ne sviđa čelnicima 'bijelo-plavih

VIDEO

Hajduk u novu sezonu ulazi s velikim ambicijama. Cilj je naslov prvaka, ali i ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige. No, za tako nešto, svjestan je i sam trener Ivan Leko, bit će potrebna pojačanja. I to njih nekoliko.

VIDEO

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio plasirao je senzaciju kako će Ivan Perišić raskinuti ugovor s Tottenhamom i potpisati za Hajduk. Pitanje je koliko je to realno u ovome trenutku, no dok navijači sanjaju, Hajduk se bavi i drugim transferima. Velika želja trenera Leke je veznjak i kapetan Osijeka Mihael Žaper.

Kapetan Osijeka forsira transfer u Hajduk

Osijek: 29. kolo SuperSport HNL-a, Osijek - Lokomotiva

Da ga žele na Poljudu, otkrio je i sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević na početku priprema. Žaper se na njima nije pojavio zbog ozljede. Dok je momčad na pripremama u Sv. Martinu na Muri, on je ostao u Osijeku na terapijama. U četvrtak je u Zagreb išao na kontrolu i po povratku navratio u hotel svoje momčadi, no iz jednog drugog razloga. 

Kako piše Glas Slavonije, kapetan Osijeka pokušava isforsirati transfer ovog ljeta. Nekoliko inozemnih klubova želi ga dovesti, kao i Hajduk, a Žaper baš želi u Split, što se nikako ne sviđa čelnicima 'bijelo-plavih'. Pokušao ih je nagovoriti da ga puste na Poljud, no stigla je odbijenica. 

Osijek: Utakmica između Osijeka i Hajduka u 25. kolu Prve HNL

- Očekujemo da se Žaper oporavi od ozljede i što prije priključi momčadi u treningu - diplomatski se izjasnio Ivica Kulešević, sportski direktor NK Osijek.

Žaper je cijelu karijeru proveo u Osijeku za kojeg je odigrao 147 utakmica uz 18 golova i 13 asistencija. Ima 24 godine, na Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura, ali kako mu ugovor istječe sljedeće godine, Osječani ga moraju prodati ovog ljeta ako žele pospremiti neki novac u kasu.

Možda mu je i sada prilika za neki iskorak u karijeri, a ponuda sigurno ne manjka. Uz Hajduk, spominjao se i interes Dinama te Trabzonspora, na čijoj klupi sjedi Nenad Bjelica. Riječ je o pouzdanom i vrijednom veznjaku koji bi bio veliko pojačanje za svaku HNL momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana