Sport

Komentari 86

Karačić i Mandić raspametili Mostarce: Slavilo se do zore!

Karačić i Mandić raspametili Mostarce: Slavilo se do zore!

Oko 22 sata rukometaši su napustili pozornicu i uputili se u mostarski noćni život kako bi se malo opustili. A tamo je tek bila ludnica. Uz koju kapljicu čarobnog napitka...

Uf, bila su to dva dana za pamćenje za naše rukometaše. Prvo su osvojili srebro na Euru, navijači su ih dočekali u zračnoj luci, pa su dobili i sjajni doček na glavnom trgu u Zagrebu, a šlag na kraju svega je doček u Mostaru.

POGLEDAJTE VIDEO:

David Mandić, Marino Marić, Josip Šarac i Igor Karačić su kraljevski dočekani na Vojničkom igralište pred više od 10.000 ljudi. Atmosfera je bila uzavrela, pjevale su se 'Moja Hercegovina', a sve je eruptiralo kada su igrači došli na pozornicu. Pjesme su se samo nizale jedna za drugom, a brojni obožavatelji pristizali su na pozornicu kako bi se fotografirali s njima i dobili potpis.

Oko 22 sata napustili su pozornicu i uputili se u mostarski noćni život kako bi se malo opustili. A tamo je tek bila ludnica. Uz koju kapljicu čarobnog napitka, Mandić i Karačić su uz hitove 'Geni kameni, Srce vatreno' proslavili veličanstven uspjeh na Europskom prvenstvu. Unatoč vremenu za sebe, rado su pristali na fotografije s mnogim obožavateljima.

No nije niti tu kraj. Ljubuški je za danas organizirao novi doček za rukometaše koji su potekli u Izviđaču iz istoimenog grada. E sada rukometaši znaju kako je bilo nogometašima nakon Rusije. Umorni i iscrpljeni, ali dočeke moraju odraditi.

Ovo im je bio mali odmor za ono što ih čeka, a to je povratak u klubove i nastavak naporne sezone. 

Briljirali su na Euru, učinili su nas ponosnima i pokazali su kako se bori za Hrvatsku. Bacali su se na koljena, a posebno naš kapetan Domagoj Duvnjak koji je odigrao veličanstveno. Bio je tužan nakon poraza u finalu, ništa ga nije moglo oraspoložiti, niti nagrada za najboljeg igrača Eura, ali nakon utakmice slegnuli su se dojmove i sreća je ipak bila puno veća.

Pokazali smo na Europskom prvenstvu da se možemo nositi s najjačima, a već nas u travnju očekuje kvalifikacijski turnir za OI i iskreno se nadamo da ćemo vidjeti Tokio što će Lini Červaru biti posljednji turnir.

POGLEDAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA TRENER LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA:

Najčitaniji članci