Sport

Komentari 21

Karačić šepajući po nagradu; Červar: Čekamo dijagnozu...

Karačić šepajući po nagradu; Červar: Čekamo dijagnozu...

Igrali smo danas bez Cindrića, Karačić je izašao van. Ne mogu još ništa govoriti o njegovoj ozljedi, moram prvo dobiti dijagnozu pa ću onda nešto komentirati, rekao je Lino Červar...

Da, moram reći da mi je žao Karačića. Vukao je skoro cijelu utakmicu, igrao je baš hrabro. Neki igrači su ostali dužnici, preokret su napravili igrači iz drugog reda, rekao je Lino Červar nakon remija protiv Španjolske za kraj grupne faze Eura.

Da, taj remi nas ne bi toliko bolio da nije bilo te Karačićeve ozljede. Igor je bio nevjerojatan, utrpao je Furiji deset komada, a onda je nekoliko minuta prije kraja zavladao tajac na našoj klupi, ali i među navijačima. Karačić je krenuo u napad, ali zabio se u Dujšebajeva i pao na desno koljeno. Bio je to klasični sudar koljeno o koljeno, a puno gore je prošao naš rukometaš koji se uhvatio za nogu.

POGLEDAJTE VIDEO I SAZNAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA: 

Uz pomoć suigrača i fizioterapeuta izašao je iz igre i žestoko nas zabrinuo. Glavno pitanje koje se vrti je hoće li biti spreman za polufinale? Na prvu nije baš dobro izgledalo.

Beč: Hrvatska i Španjolska susreli se u posljednjem kolu drugog kruga Europskog prvenstva

- Igrali smo danas bez Cindrića, Karačić je izašao van. Ne mogu još ništa govoriti o njegovoj ozljedi, moram prvo dobiti dijagnozu pa ću onda nešto komentirati. Nisam danas poštedio Cindrića nego mi je on rekao da je povrijeđen i da ne može zbog toga igrati. Moramo još vidjeti s kim ćemo igrati, još je rano o tome govoriti, ali žao mi je zbog remija, mogli smo pobijediti - rekao je Červar.

Igor je dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice, a po nagradu je stigao šepajući. Pokušali smo dobiti nešto više informacija o njegovoj ozljedi, ali Kara je prolazeći kroz Press zonu samo dobacio: 

- Da, boli me..

Hrvatska tako u polufinale ide s drugog mjesta, a tamo ćemo igrati protiv Norveške ili Slovenije.

- Čujte, mi nemamo neke jake argumente za lov na zlato jer deset godina nismo igrali u finalu. Razmišljamo o pobjedi, a ne o porazu. Vidjet ćemo s čim raspolažemo, u polufinalu svatko svakoga može pobijediti - zaključio je Lino Červar... 

Najčitaniji članci