Sport

Komentari 41

Karoglan: Kalik je bio zreo za crveni, kratko smo igrali dobro

Karoglan: Kalik je bio zreo za crveni, kratko smo igrali dobro

Hajduk je zaslužio tri boda, ali samo na početku drugog dijela je to bio nogomet kakav bi mi željeli gledati. Nismo imali previše prostora za trening u pauzi, rekao je trener Hajduka

Najbitnije je bilo danas uzeti tri boda, teška je bila utakmica, takvu smo je i očekivali zbog niza izostanaka s obje strane. Mi smo za nijansu više zaslužili pobjedu, čestitam Rijeci na solidnoj predstavi, rekao je nakon pobjede Hajduka u Jadranskom derbiju trener 'bilih' Mislav Karoglan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dojam je da ste zatvarali utakmicu nakon 70. minute?

- Otprilike tako, Kalik je bio zreo za crveni karton, morali smo ići u adaptaciju nakon ozljede Eleza. Morali smo malo spustiti momčad u obranu... Hajduk je zaslužio tri boda, ali samo na početku drugog dijela je to bio nogomet kakav bi mi željeli gledati. Nismo imali previše prostora za trening u pauzi, samo je vezni red bio kompletan, vidio se napredak u prve dvije trećine terena, danas smo imali i puno izlazaka unaprijed, ali treba tu još puno raditi.

Slijedi vam Varaždin?

- Maksimalno ih respektiramo, imat ćemo puni tjedan da radimo zajedno i očekujemo jednu kvalitetnu utakmicu i tri nova boda - zaključio je strateg Splićana.

Najčitaniji članci