Obavijesti

Sport

Komentari 22

Katalonci bruje o prodaji Luke: Modrića želi njegov bivši trener

Katalonci bruje o prodaji Luke: Modrića želi njegov bivši trener
1

Njemački prvak Bayern München mogao bi na kraju sezone ponuditi Real Madridu između 30 i 35 milijuna eura za hrvatskog kapetana Luku Modrića

VIDEO

Njemački prvak Bayern München mogao bi na kraju sezone ponuditi Real Madridu između 30 i 35 milijuna eura za hrvatskog kapetana Luku Modrića kako bi nadoknadio odlazak Philipa Lahma te ojačao vezni red, piše u petak španjolski portal Don Balon ne navodeći izvor informacije.

- Bayern vjeruje da bi s Modrićem osnažio vezni red u kojem bi mogla ostati rupa kada završi sezona jer je Lahm najavio odlazak. Pep Guardiola je s uspjehom bio pretvorio Lahma u igrača koji može igrati prema naprijed, a ne samo na svojoj uobičajenoj pozicji desnog beka - piše Don Balon te navodi: 

- Prva ponuda Bayerna mogla bi iznositi između 30 i 35 milijuna eura. S obzirom na dob igrača, koji će u rujnu napuniti 32 godine, mogla bi to biti dobro razmotrena ponuda od strane Real Madrida. 

Trener Bayerna Carlo Ancelotti vodio je Modrića u Real Madridu od 2013. do 2015. te su osvojili Ligu prvaka 2014. U utorak je madridska momčad izbacila njemačkog prvaka u četvrtfinalu Lige prvaka nakon produžetaka na Santiago Bernabéu. Lahm ima 33 godine i ugovor s Bayernom mu istječe u ljeto 2018.

Modrić je prije šest mjeseci produžio ugovor s Real Madridom do ljeta 2020. godine. Njegova tržišna cijena iznosi 45 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Mediji su i 2014. te 2015. spominjali interes Bayerna kada ga je vodio Pep Guardiola i zatim Carlo Ancelotti, no informacija nikada nije službeno potvrđena. Modrić je u siječnju 2016. rekao kako je ostao u kontaktu s Ancelottijem nakon njegovog odlaska iz Madrida, no priče o ponudi tada je nazvao špekulacijama.

- Nikada nismo razgovarali o mom eventualnom dolasku u Bayern - rekao je tada u jednom intervjuu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu