Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kazne za 32. kolo: Hajduku opet najveća, Dinamo dobro prošao

Kazne za 32. kolo: Hajduku opet najveća, Dinamo dobro prošao
3

Gostujuća navijačka skupina "Torcida" (smještena na južnom dijelu zapadne tribine - 353 pripadnika), u 65. minuti zapalila je 13 baklji, koje su dogorjele na istoj tribini, stoji u priopćenju HNS-a

VIDEO

Hajduk i Dragovoljac danas će otvoriti 33. kolo HT Prve lige, a uoči utakmice je disciplinski sudac Alan Klakočer donio odluku o kaznama klubova za prethodno kolo. 

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

Atmosfera na Poljudu uoči derbija VIDEO

Već uobičajeno najveću kaznu je dobio Hajduk koji je "kažnjen sa 12.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Slaven Belupo - Hajduk. Gostujuća navijačka skupina "Torcida" (smještena na južnom dijelu zapadne tribine - 353 pripadnika), u 65. minuti zapalila je 13 baklji, koje su dogorjele na istoj tribini."

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo

Upola manje kazne stigle su na adresu Slavena, Rijeke i Dinama, dok Gorica kažnjena sa 5.000 kuna.

"NK Slaven Belupo kažnjen je sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Slaven Belupo - Hajduk.

HNK Rijeka kažnjen je sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Rijeka - Osijek. Domaća navijačka skupina smještena na Sjevernoj tribini - 750 pripadnika, koji su u 5. minuti zapalili jednu baklju, u 8. minuti jednu bljeskalicu, u 11.  minuti bljeskalicu i baklju te dimnu kutiju koja je do 18. minute izgarala na tribini, proizvodeći narančasti dim. U 39. minuti pale jednu dimnu kutiju koja je nekoliko minuta dogorijevala na tribini ispuštajući narančasti dim, te su u 60. minuti zapalili jednu baklju. Sva upotrijebljena pirotehnička sredstva dogorjela su na tribini.

GNK Dinamo kažnjen je sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Gorica - Dinamo. U 70. minuti gostujuća navijačka skupina BBB zapalila je dvije bljeskalice, od kojih je jedna bačena na teren za igru, te u 75. minuti pet bljeskalica koje su dogorjele na tribinama.

Stadion Poljud popunjen navijačima na utakmici Hajduk - Dinamo

HNK Gorica kažnjen je s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Gorica - Dinamo.", stoji na stranicama HNS-a.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini