Obavijesti

Sport

Komentari 28

Kek: Bili smo nonšalantni, a protiv Dinama se to ne može

Kek: Bili smo nonšalantni, a protiv Dinama se to ne može
1

S nonšalantnosti kod prvog i trećeg gola ne može se protiv Dinama, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek nakon poraza na Maksimiru, prvog u sezoni. Na račun "modrih" sipao je komplimente

VIDEO

Matjaž Kek ni nakon šest utakmica protiv Dinama još uvijek nije pronašao način kako da njegovi igrači zabiju gol "modrima". Zagrebačka momčad pobijedila je Rijeku 3-0 u derbiju na Maksimiru i odmaknula im pet bodova na vrhu MAXtv Prve lige.

- Čestitam Dinamu na pobjedi. Nismo bili u stanju parirati, naročito u drugom poluvremenu. Osim toga, dopustili smo si nonšalantnost koju se na ovakvoj razini apsolutno ne smijemo priuštiti. Na kraju je ta pobjeda Dinama potpuno zaslužena - rekao je Kek i dodao:

- Mislim da smo u prvom poluvremenu morali kvalitetnije odigrati taj zadnji pas u tri-četiri situacije. U drugom poluvremenu više nismo mogli pratiti Dinamo, zadnjom linijom uvukli smo se u krilo, a Dinamo je to kaznio. S nonšalantnosti kod prvog i trećeg gola ne može se protiv Dinama.

Kek ne smatra da je prvenstvo riješeno unatoč razlici od pet bodova.

- Dinamo je sada sigurno u velikoj prednosti, ali mi moramo što prije zaboraviti tu utakmicu i koncentrirati na sljedeću utakmicu, a to je Hajduk na Rujevici.

Trener Rijeke utakmice protiv Dinama ne vidi kao rivalstvo između njega i Zorana Mamića.

- Neću reći pred vama što mislim o njemu, nego nasamo jer bi ovako to bila rasprava. Rezultati govore sve. Dinamo je za mene bitan i razmišljam na igralištu samo o Dinamu. Vidjeli ste najesen kako je izgledao u Europi. Danas je možda s tim i prelomio utakmicu.

Slovenskog stručnjaka naljutila je reakcija obrane u nadoknadi, kad je Ivan Vargić dao loptu u noge Soudaniju koji mu je zabio gol za konačnih 3-0.

- To je stvar pristupa, poštovanja prema klubu i rezultatu. Bolje bi bilo da se lopta nabije pa ispadneš veći gospodin nego ovako - zaključio je.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše