Obavijesti

Sport

Komentari 40

Kek: Nismo zadovoljni remijem i prvenstvo još nije gotovo...

Kek: Nismo zadovoljni remijem i prvenstvo još nije gotovo...
1

Slovenski trener na klupi Rijeke kaže kako je njegova momčad silno htjela pobijediti Dinamo, no uvjerava kako prvenstvo još nije gotovo te da vjeruje u naslov

VIDEO

Dinamičan derbi u kojem mi, naročito u prvom poluvremenu, nismo realizirali prilike. Jasno je da u ovakvim utakmicama moraš iskoristiti šanse do kojih dođeš, priča Matjaž Kek nakon derbija u kojem je njegova momčad pucala jednom u okvir gola Dinama.

Završilo je 0-0 čime Dinamo može biti puno zadovoljniji s obzirom da je četiri kola prije kraja prvenstva ostao četiri boda ispred Kekove momčadi.

- Za nas prvenstvo još nije gotovo. Idemo dalje svojim putem. Nismo zadovoljni rezultatom jer smo silno željeli pobjedu. Bio je to dinamičan i dobar derbi - kaže Kek.

Rijeka ima nešto teži raspored do kraja od Dinama. Već za vikend ide na noge Hajduku, nakon toga dočekuje Split, potom odlazi u Osijek, a onda u zadnjem kolu igra s Istrom kod kuće.

- Idemo sada prema Hajduku, velika je želja pobijediti u Jadranskom derbiju - nada se Kek da će ostati u kakvoj takvoj prilici za naslov.

Dinamu tako već idući vikend u lovu na novi naslov može puno pomoći i Hajduk pobijedi li Rijeku na Poljudu. 'Modri' do kraja prvenstva igraju u gostima kod Splita, potom dočekuju Istru pa putuju kod Slaven Belupa u Koprivnicu. U posljednjem kolu igraju u gostima protiv Lokomotive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 40

VIDEO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji
POLJUD ČEKA BIJELI DIM

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji

Kad bi Nizozemac zasjeo na klupu, bilo bi to vjerojatno najveće strano ime koje je Hajduk ikad doveo. Patrick Kluivert je najmlađi strijelac u finalima Lige prvaka - zabio je za pobjedu Ajaxa 1-0 nad Milanom 1995.
Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli  Francuze
EVO TKO NAS ČEKA

Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli Francuze

Egipat nas je porazio prije dvije godine, a Argentina je tradicionalno mučila naše rukometaše. Iz posljednjeg pota smo mogli proći bolje. Čeka nas Bahrein koji puno ulaže u rukomet i prava je prijetnja