Obavijesti

Sport

Komentari 45

Kek poderao igrače: Pa neki ne mogu pratiti ovo, neki ne žele

Kek poderao igrače: Pa neki ne mogu pratiti ovo, neki ne žele
14

Vratili smo se nakon 2:0, možda je taj njih zadnji gol bio iz zaleđa, možda i nije. Jednostavno, nedostajalo nam je sreće, kaže Josip Mišić, ali s njim se ne slaže trener Matjaž Kek koji je žestoko kritizirao igrače

VIDEO

Matjaž Kek žestoko je opleo po svojim igračima nakon dramatičnog poraza na San Siru od Milana (3-2). Rijeka je gubila 2-0, vratila se u šest minuta pa primila u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

- Ma kad propustite tri velike šanse, a na tako naivan način primate golove, onda s jedne strane možete žaliti, a s druge to više ne može biti slučajno. Neki iskusniji igrači koji bi morali istrpjeti takve stvari djeluju prestrašeno.

'Nedostaje nam inata, to nema veze sa srećom'

- Mi smo pokazali u prvih 15-ak minuta, pa i na samome kraju da možemo igrati s Milanom. Ali, nedostaje nam one želje i inata, mi već drugi put protiv ovakvih momčadi primamo gol u zadnjim minutama. To nije samo nesreća -rekao je Matjaž Kek, pa nastavio:

- Pad koncentracije? Ma dajte, molim vas, kakav pad koncetracije?! Više je od toga. Ako vi imate ovdje 2:2, pa u 95. minuti primite gol onda vam fali one sportske želje - kaže Matjaž Kek.

- Idemo dalje, za tri dana nas čeka nova prvenstvena utakmica. Osjećam kako neki igrači ne mogu pratiti ovaj ritam ili nemaju želje ili pak nisu spremni dati sve od sebe. Tu je i problem psihe, kao da su više opterećeni svim drugim stvarima. A nogomet to sve vraća. Jednom vas sreća može poljubiti, ali ovakvi primljeni golovi u sudačkoj nadoknadi više nisu slučajni - dodao je Kek.

Igrači: Nismo zaslužili izgubiti

Nogometaši Rijeke bili su poslije utakmice - u šoku. Primljeni pogodak u 94. minuti vidno je razočarao igrače hrvatskog prvaka koji su nesretno ostali bez vrijednoga boda...

- Mislili smo da imamo taj bod, pa se onda nekako previše uvukli i dogodio nam se taj pad koncentracije. I primili smo gol iz ničega. Nažalost, sve što smo napravili sada ništa ne vrijedi, nismo dohvatili niti jedan bod - rekao je Josip Elez, pa nastavio:

- Vjerojatno su i oni nakon vodstva 2:0 mislili kako će lako završiti utakmicu, ali nama je prvi gol dao snage. I tada više nismo imali što izgubiti. Ali, nije dobro završilo. Nama je svaka utakmica, svaki bod važan u grupi, puno bi nam značilo da smo tu remizirali. Stvarno mi je žao što nismo izdržali.

Europa League - AC Milan vs Rijeka

Mišić se ne slaže s trenerom: Falilo nam je sreće

- A šta reći? Krenuli smo dobro, imali dvije dobre prigode, ali nismo zabili. Onda je Milan preuzeo inicijativu, razigrali su se i zabili nam dva gola. Mi se nismo predali, već se vratili, stigli do izjednačenja, pa primili gol u posljednjoj sekundi. Rekao bi da je to naše neiskustvo, ali i to će jednom doći - rekao je Josip Mišić, pa dodao:

- Nisu nam se odsjekle noge, nismo zbog toga primili gol. Odigrali smo mi takvih ili sličnih utakmica, znali što nas čeka ovdje na San Siru. Mislim da smo odigrali mušku utakmicu i nezasluženo izgubili. Da, nezasluženo. Vratili smo se nakon 2:0, možda je taj njih zadnji gol bio iz zaleđa, možda i nije. Jednostavno, nedostajalo nam je sreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana