Obavijesti

Sport

Komentari 74

Kek: Vrijeme će pokazati jesam li zaslužio novi ugovor u Rijeci

Kek: Vrijeme će pokazati jesam li zaslužio novi ugovor u Rijeci
9

Hvala Matjažu i Srećku, nastavljamo istim putem u istom sastavu. Trebat će još više raditi. Naša krilatica je i dalje 'zajedno smo Rijeka', rekao je predsjednik kluba Damir Mišković

VIDEO

Rijeka je dva velika pojačanja u prijelaznom roku pronašla u svojim redovima. Nove ugovore potpisali su Matjaž Kek i sportski direktor Srećko Juričić.

- Hvala Matjažu i Srećku, nastavljamo istim putem u istom sastavu. Svi smo sretni i zadovoljni i ove sezone trebat će još više raditi da bismo ostali na ovom nivou. Obećajmo da ćemo dati sve od sebe i uz malo sreće postići uspjehe koje smo ostvarivali proteklih pet godina. Ciljevi? Biti u vrhu hrvatskog nogometa i dati sve od sebe da nastup u Europi iskoristimo na najbolji mogući način. Naša krilatica je i dalje: Zajedno smo Rijeka, rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

 

Srećko Juričić ostavio je dubok trag kao igrač u Rijeci i sad kao sportski direktor.

- Vjerujem da ćemo i dalje raditi najbolje što možemo, pošteno i dat ćemo sve od sebe za klub. Težnje su velike i sada kad smo prvaci želimo još više, ako je moguće, ući u Ligu prvaka - rekao je sportski direktor Srećko Juričić i dodao:

- Moramo braniti prvo mjesto i Kup, a što se tiče dugoročnih planova, želimo da Rijeka bude u vrhu HNL-a i igra Europu. I dalje ćemo sve raditi u okviru budžeta.

Matjaž Kek postao je najdugovječniji trener na klupi Rijeke, a odlični rezultati samo su potvrda odličnog rada.

- Drago mi da je klub išao svojim putem i da smo napravili iskorak. Ja sam jedan od najsretnijih ljudi što sam imao priliku biti u klubu kada su se obistinili snovi generacija navijača. Nakon toliko godina ne treba ponavljati da ću dati sve od sebe. Svakog dana se moramo potvrđivati. Rijeka ima svoj put, zadovoljan sam što smo dosad napravili. Vrijeme će pokazati jesam li zaslužio novi ugovor - rekao je Matjaž Kek.

Pogledajte kako izgleda nova tribina

Kako se bliži početak sezone, sjeverna tribina na Rujevici dobiva konture. Dodatnih 2100 mjesta koja će biti dostupna na sjevernoj tribini znači kako će Rijeku ubuduće bodriti preko osam tisuća navijača.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 74

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana