Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kepa sazrio: Prije dvije godine nije želio izaći prije penala pa izgubio, sad ušao i - pobijedio!

Kepa sazrio: Prije dvije godine nije želio izaći prije penala pa izgubio, sad ušao i - pobijedio!

Prije dvije je godine Sarri ludio kraj aut linije jer je čekao da golman Kepa Arrizabalaga (26) izađe iz igre kako bi penale u finalu Liga kupa branio Caballero. A sad se dogodile drugačija situacija u svakom smislu

VIDEO

Bila je 119. minuta, četvrti je sudac pokazao kako s gola Chelseaja izlazi Eduoard Mendy (29), a ulazi Kepa Arrizabalaga (26). Francuz je izašao bez pogovora, pozdravio suigrača i dopustio mu da postane heroj 'bluesa'. A prije dvije godine stvari su bile suprotne i Kepa je bio glavna meta navijača.

Tuchel: Mijenjati golmana u 119. minuti? To smo odavno planirali
Tuchel: Mijenjati golmana u 119. minuti? To smo odavno planirali

Podsjetimo, u finalu Liga kupa su Chelsea i City trebali ići u raspucavanje penala, a tad je Maurizio Sarri odlučio kako će penale za 'bluese' braniti bivši član 'građana' Willy Caballero. Ali tako nije mislio, po mnogim memeovima tadašnji glavni trener Chesleaja - Kepa Arrizabalaga koji je odlučio da ne želi izaći, odbio je zamjenu i na kraju nije uspio dobro braniti u raspucavanju penala pa je trofej uzeo City.

Carabao Cup Final - Manchester City v Chelsea

Najskuplji golman svih vremena završio je nakon toga na klupi, a nakon nekog vremena je Chelsea odlučio dovesti zamjenu jer Španjolac nije zadovoljio. Ali, izgleda da je malo i odrastao. Prihvatio je svoju ulogu na klupi i sad željno iščekuje priliku za dokazivanje, ali i očito njeguje dobre odnose s francuskim kolegom.

European Super Cup - Chelsea v Villarreal

Objasnio je trener Thomas Tuchel kako su njegovi analitičari da je Kepa jednostavno bolji na tom području od Mendyja i očito nisu pogriješili. Oba su golmana pristala na to još davno prije utakmice pa nije bilo nikakvog čuđenja. A pokazuje i koliko je Kepa napredovao u disciplini. Mlad je, ima još vremena i možda ga ubrzo počnemo gledati kao standardni izbor među vratnicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu