Kerumu dosta Andabaka: Sve ću ih tamo smijeniti! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kerumu dosta Andabaka: Sve ću ih tamo smijeniti!

Kerumu dosta Andabaka: Sve ću ih tamo smijeniti!
1

Ovi što ih sad dovode na Poljud nisu pojačanja. Tako misle navijači i to mislim ja. Ma sve ću ih tamo smijeniti, grmio je gradonačelnik Splita

VIDEO

Željko Kerum potpuno je izgubio živce s poljudskim čelnicima i sad je već očito da kofere neće morati pakirati samo predsjednik Mate Peroš, čija je plaća na Poljudu “kraljevska” - nevjerojatnih 56.000 kuna!
Mnogi se boje da bi i njih idućih tjedana, i prije nego što se momčad vrati s priprema u slovenskom Pohorju, mogla pomesti metla biznismena rodom iz Ogorja.
Strahuje prije svih direktor Fredi Fiorentini, kojeg također plaćaju kao da je premijer - dvadesetak tisuća kuna na mjesec.
I Kerumovi kolege dioničari morat će malo pripaziti što govore. Prvog čovjeka Splita isprovocirala je najava Jake Andabaka da će Hajduk graditi kamp u Dugopolju.
Selidba zaštitnog znaka Splita iz grada, tvrdi Kerum, ne dolazi u obzir.
- Ma kakvo Dugopolje, mogao je tako Hajduk odvesti i u Lištane u Livno - rekao je Kerum
pucajući od smijeha i dodao:
- Ja sam protiv toga da ijedna tvrtka, ijedno radno mjesto ode iz Splita. Osobno sam nazvao Andabaka i to mu rekao. Jako i svi drugi dioničari su super ljudi, ali ponekad im se omakne. No nikakva raskola među nama nema, u dobrim smo odnosima.
Već krajem prošle sezone Kerum je grmio da Uprava olako troši novac. Još dok je Hajduk vodio na tablici, upozoravao je da se razbacuju novcem kao “pijani milijarderi”, ali onda ga još nisu shvaćali ozbiljno. Sad je situacija malo drukčija, on je prvi čovjek grada i čini se da ničim nije zadovoljan. Čak ni pojačanjima. Stigla su dva Brazilca, Paraibo i Santos te mladi Krešimir Ljubičić.
- Pa kako ću biti zadovoljan, potrošila se lova, a nismo prvi! Kupovale su se Dinamove rezerve, koje nisu pojačanja - rekao je i dodao:
- Ni ovi što ih sad dovode na Poljud nisu pojačanja. Tako misle navijači i to mislim ja. Ma sve ću ih tamo smijeniti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
VIDEO Petkovićev penal je bila kap koja je prelila čašu: Dvojica navijača porazbijala televizore
TV U GRMLJE

VIDEO Petkovićev penal je bila kap koja je prelila čašu: Dvojica navijača porazbijala televizore

Dva hrvatska navijača nisu mogla suzbiti bijes i nezadovoljstvo pa su se odlučila iskaliti na televizorima. Jedan je završio u grmlju, drugi u dvorištu. Oba s istom sudbinom