Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kicker: Šimunić najbolji Hrvat, Petrić najlošiji

Kicker: Šimunić najbolji Hrvat, Petrić najlošiji
1

Njemački Kicker objavio je ocjene za utakmice 21. kola Bundeslige. Od hrvatsih igrača, najbolju je dobio Josip Šimunić, a najlošiju Mladen Petrić

VIDEO

Josip Šimunić bio je ponajbolji igrač Herthe, koja je u gostima kod Wolfsburga odigrala 0-0, sudeći po ocjenama u Kickeru (od najbolje jedinice do najlošije šestice). Šimunićev učinak valoriziran je ocjenom 2.5, najboljom u berlinskoj momčadi, koju je dobio još samo Friedrich. Igrač utakmice bio je Wolfsburgov vratar Benaglio s ocjenom 2.
Ivica Olić, koji je postigao vodeći pogodak za HSV u derbiju 21. kola u gostima kod Bayerna (1-1), dobio je solidnu trojku, drugu najbolju ocjenu u momčadi nizozemskog trenera Huuba Stevensa. Za pola boda bolju ocjenu (2.5) dobio je Čeh Jarolim, koji je asistirao Oliću za njegov gol. U Bayernu su strijelac za konačnih 1-1 Ze Roberto i Hamit Altintop također dobili ocjenu 2.5.
Mario Cvitanović jedini je od hrvatskih igrača u Energie Cottbusu nastupio na gostovanju te momčadi kod Nürnberga. Utakmica je, baš kao i ona na Allianz Areni, završila rezultatom 1-1, a Cvitanović je dobio trojku, drugu najbolju ocjenu u svojoj momčadi. Bolje je prošao samo vratar Cottbusa Tremmel (1.5).
Solidna trojka za Roberta Kovača i slaba petica za Mladena Petrića ocjene su dvojice hrvatskih reprezentativaca u dortmundskoj Borussiji, koja je na bivšem Westfallenu, odnosno današnjem Signal Iduna Parku pobijedila Hansu Rostock 1-0.
Ivan Klasnić zaradio je ocjenu 3.5, a Jurica Vranješ, koji je igrao do 74. minute, nešto slabiju četvorku, u Werderovoj momčadi koja je izgubila u Frankfurtu od Eintrachta 1-0. Werderov lider ove sezone, Brazilac Diego, dobio je najlošiju šesticu, čime je Kickerov izvjestitelj ''sankcionirao'' Brazilčev crveni karton u 40. minuti.
Ivan Rakitić nije imao svoj dan na gostovanju Schalkea, koji je izgubio u Leverkusenu od Bayera 1-0. Prepoznao je to i Kicker, koji ga je ''kaznio'' četvorkom.
Andre Mijatović ocijenjen je s 4.5 u porazu njegove Arminije Bielefeld na domaćem terenu od Duisburga 0-2. Iako je ocjena loša, Mijatović je, prema mišljenju Kickerova reportera, bio jedan od boljih ili manje loših u Arminiji jer su šestorica njegovih suigrača dobili slabije ocjene. Bojan Vručina je u gostujućoj momčadi odigrao samo sudačku nadoknadu, što, dakako, nije bilo dovoljno za ocjenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'