Sport

Komentari 13

Kladionica postala prvi sponzor Hrvatskog nogometnog kupa

Kladionica postala prvi sponzor Hrvatskog nogometnog kupa

Izuzetno smo zadovoljni. Svjesni smo koliko naši igrači vole i prate nogomet i koliko im je upravo Kup zanimljivo natjecanje zbog svoje neizvjesnosti, rekao je član uprave kladionice SuperSport Goran Đurić

Supersport kladionica postala je naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa tako da će počevši od utakmica šesnaestine finala u ovoj sezoni nogometno natjecanje nositi ime SuperSport Hrvatski nogometni kup, piše na službenim stranicama HNS-a.

Na današnjem svečanom potpisivanju, koje se održalo u hotelu DoubleTree by Hilton, sudjelovali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina, članovi uprave kladionice SuperSport Goran Đurić i Radim Haluza te predsjednik uprave tvrtke VOX-nogomet i glavni urednik HNTV-a Ivan Blažičko.

- Zahvaljujemo SuperSportu što je prepoznao sportsku i tržišnu vrijednost Hrvatskog nogometnog kupa. Raduje nas činjenica da ćemo imati još veću vidljivost natjecanja diljem zemlje kroz televizijske prijenose, kao i da ćemo kroz ovo partnerstvo izravno pomoći klubovima domaćinima u organizaciji utakmice - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Zagreb: Davor Šuker zakazao obraćanje s medijima pa se nije pojavio zbog bolesti

 - Hrvatski nogometni kup zaslužuje naslovnog sponzora i zato nas raduje ova suradnja sa SuperSportom. Ovo je važan korak u daljnjoj komercijalizaciji natjecanja pod okriljem HNS-a, koji potvrđuje iznimnu popularnost i potencijal hrvatskog nogometa - istaknuo je izvršni direktor Saveza Tomislav Svetina.

- Izuzetno smo zadovoljni zbog postignutog dogovora s HNS-om o sponzorstvu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Svjesni smo koliko naši igrači vole i prate nogomet, i koliko im je upravo Kup zanimljivo natjecanje zbog svoje neizvjesnosti, pa nas čini ponosnima da tako važno natjecanje nosi ime SuperSporta - izjavio je član uprave kladionice SuperSport Goran Đurić.

 - SuperSportu je iznimno važno ulagati u daljnji razvoj hrvatskog nogometa i zato nam je drago objaviti kako ćemo svakom klubu domaćinu šesnaestine finala donirati 10.000 kuna kao pomoć u organizaciji utakmica, što će im, duboko vjerujemo, dati dodatni vjetar u leđa i učiniti ovosezonski Kup još zanimljivijim - dodao je član uprave SuperSporta Radim Haluza.

 - Hrvatska nogometna televizija od svog osnutka za misiju ima promociju hrvatskog nogometa i zato nas raduje biti partner u ovom vrijednom dogovoru. HNTV će izravno prenositi pet utakmica šesnaestine finala, što je rekordan broj prijenosa u ovoj fazi natjecanja, što će osigurati još veću vidljivost i klubovima, ali i novom naslovnom sponzoru natjecanja, SuperSportu - izjavio je Ivan Blažičko, glavni urednik HNTV-a.

Najčitaniji članci