Sport

Komentari 21

Kladionice su promijenile priču: Hrvatska će proći u polufinale!

Kladionice su promijenile priču: Hrvatska će proći u polufinale!

Koeficijenti za ulog na Hrvatsku bili su od 11 do 15, ispred nas je bilo šest repki. Danas je koeficijent na naše između 8 i 9, lista ispred nas se prepolovila, s time da su Danci na rubu ispadanja

Tri utakmice i tri pobjede u skupini, sjajno izdanje svjetskog majstora Duvnjaka, vrhunska forma golmana Šege, tradicija borbe za medalje i(li) osvajanje odličja i trofeja, navijački vjetar u leđa... Euro 2020. i iz rakursa kladionica dobio je - jaki hrvatski pečat.

Dva tjedna uoči početka Europskog prvenstva u rukometu Hrvatska je prema procjenama kladionica bila tek sedma u redu onih koji bi mogli osvojiti Euro.

Koeficijenti za ulog na hrvatski trijumf bili su od 11 do 15, ispred nas su stajali Norvežani, Nijemci, Španjolci, Šveđani, Francuzi i Danci. Dug popis koji se u nekoliko dana: prepolovio.

Danas... Danas je koeficijent naše od 8 do 9, Španjolci su se prometnuli u glavne favorite s domaćinima Norvežanima i Dancima za petama. S time da je Danska - na rubu ispadanja!

Danci u srijedu igraju protiv Rusije, za prolazak dalje moraju pobijediti Ruse dva razlike i to uz poraz Mađara od Islanda. A Mađarskoj je za prolazak dalje dovoljan i bod.

Uoči Eura 2020.:

Nakon nepotpuna tri kola:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci