Obavijesti

Sport

Komentari 3

Klopp dovodi anonimnog Finca koji je odigrao minutu u ligi...

Klopp dovodi anonimnog Finca koji je odigrao minutu u ligi...
1

Klopp je bacio oko na finskog stopera rođen u Düsseldorfu - Malicka Thiawa (18). Thiaw igra za mladu momčad Schalkea,a ove sezone odigrao je i jednu utakmicu u Bundesligi

VIDEO

Pandemija je korona virusa dobrano prodrmala svijet, ali najveći nogometni kolektivi već razmišljao i po nekoliko mjeseci unaprijed. Sezona još nije gotova, ne zna se ni kad će biti, hoće li raspleti prvenstva biti odlučeni za zelenim stolom, a neki klubovi već šalju ponude za igrače.

Liverpoolov strateg Jurgen Klopp ima zaista moćan "napadački arsenal", ali u susretu Lige prvaka s Atleticom uvidio je koliko mu je obrana ranjiva. Joela Matipa muče ozljede, Dejan Lovren daleko je od prve momčadi, a supertalentirani Nizozemac Sepp van den Berg ima tek 18 godina i još nije spreman uskočiti u žrvanj prve momčadi.

Stoga je Klopp bacio oko na finskog stopera rođen u Düsseldorfu - Malicka Thiawa (18). Thiaw igra za mladu momčad Schalkea,a ove sezone odigrao je i jednu utakmicu u Bundesligi. Ajde, da budemo precizniji, odigrao je jednu minutu protiv Hoffenheima.

Ipak, ne treba sumnjati u Kloppove "njemačke veze". Pokazao je njemački strateg da zna prepoznati igrača pa ga onda dodatno izbrusiti.

Ne miruju ni Katalonci. Naime, Barcelona je silno nezadovoljna napadačima. Luis Suarez dugo će biti izvan stroja, a i već su mu 33 na leđima, Danac Martin Braithwaite samo je kratkoročna opcija, a Antoine Griezmann još se nije u potpunosti prilagodio na način igre katalonskog giganta.

Nije tajna da čelnici "blaugrane" dugo love argentinskog golgetera Lautara Martineza (22) koji je ove sezone za Inter u 31 nastupu zabio 16 golova i dodao četiri asistencije te na taj način dostojno zamijenio sunarodnjaka Maura Icardija koji je otišao put PSG-a.

Barcelona je Interu za Martinezove usluge ponudila čak 70 milijuna eura i desnog beka Nelsona Semeda (26), javljaju talijanski mediji. "Nerazzurri" su ponudu odbili jer Martinez u ugovoru ima izlaznu klauzulu od 111 milijuna eura, a upravo je to suma novca koju priželjkuju na Meazzi za svoju udarnu iglu. 

Pokretanje videa...

00:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'