Sport

Komentari 1

Klub Mire Bilana raspustio sve momčadi, a novac daje Ukrajini! 'Ostali smo bez kluba u potezu'

Klub Mire Bilana raspustio sve momčadi, a novac daje Ukrajini! 'Ostali smo bez kluba u potezu'

Bili smo vrlo blizu četvrtfinala Lige prvaka, ali nećemo nastaviti svoju sjajnu sezonu. Učinak u svim natjecanjima nam je bio 37-5... Posebna grupa likova! A sada... nazad na tržište, objavio je Bilan

Ukrajinski košarkaški klub Prometej iz mjesta Kamjanske nedaleko od Dnjipra, odlučio je povući se iz Fibine Lige prvaka, raspustiti sve svoje momčadi te svoja novčana sredstva preusmjeriti ukrajinskoj vojsci!

POGLEDAJTE VIDEO:

Odluka je time veća znajući da je Prometej bio blizu četvrtfinala Lige prvaka i da je ove sezone pružao fantastične izvedbe!

- Prije sat vremena svi moji suigrači i ja postali smo slobodni igrači jednim potezom, iako smo bili vrlo blizu četvrtfinala Lige prvaka, nećemo nastaviti svoju sjajnu sezonu. Učinak u svim natjecanjima nam je bio 37-5. Posebna grupa likova! A sada... nazad na tržište! - objavio je Bilan na Twitteru potvrdivši odluku kluba.

A javio se i predsjednik kluba Volodimir Dubinskij potvrdivši kako će sav novac dati u obranu Ukrajine.

- Dragi prijatelji, navijači i simpatizeri Prometeja. U Ukrajini je danas rat. Donijeli smo tešku, ali čvrstu odluku da raspustimo sve Prometejeve ekipe i prekinemo sa sudjelovanjem u Ligi prvaka. Od danas su naš novac, naša sredstva i naše snage usmjerene prema obrani Ukrajine. Podržavat ćemo našu vojsku i teritorijalnu obranu, sigurno ćemo pobijediti.

Najčitaniji članci