Obavijesti

Sport

Komentari 1

Klub Mire Bilana raspustio sve momčadi, a novac daje Ukrajini! 'Ostali smo bez kluba u potezu'

Klub Mire Bilana raspustio sve momčadi, a novac daje Ukrajini! 'Ostali smo bez kluba u potezu'

Bili smo vrlo blizu četvrtfinala Lige prvaka, ali nećemo nastaviti svoju sjajnu sezonu. Učinak u svim natjecanjima nam je bio 37-5... Posebna grupa likova! A sada... nazad na tržište, objavio je Bilan

VIDEO

Ukrajinski košarkaški klub Prometej iz mjesta Kamjanske nedaleko od Dnjipra, odlučio je povući se iz Fibine Lige prvaka, raspustiti sve svoje momčadi te svoja novčana sredstva preusmjeriti ukrajinskoj vojsci!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bojan Bogdanović 00:49

Odluka je time veća znajući da je Prometej bio blizu četvrtfinala Lige prvaka i da je ove sezone pružao fantastične izvedbe!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prije sat vremena svi moji suigrači i ja postali smo slobodni igrači jednim potezom, iako smo bili vrlo blizu četvrtfinala Lige prvaka, nećemo nastaviti svoju sjajnu sezonu. Učinak u svim natjecanjima nam je bio 37-5. Posebna grupa likova! A sada... nazad na tržište! - objavio je Bilan na Twitteru potvrdivši odluku kluba.

A javio se i predsjednik kluba Volodimir Dubinskij potvrdivši kako će sav novac dati u obranu Ukrajine.

- Dragi prijatelji, navijači i simpatizeri Prometeja. U Ukrajini je danas rat. Donijeli smo tešku, ali čvrstu odluku da raspustimo sve Prometejeve ekipe i prekinemo sa sudjelovanjem u Ligi prvaka. Od danas su naš novac, naša sredstva i naše snage usmjerene prema obrani Ukrajine. Podržavat ćemo našu vojsku i teritorijalnu obranu, sigurno ćemo pobijediti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića