Obavijesti

Sport

Komentari 1

Knicksi su otpustili Jacksona, Spike Lee mu poručio: 'Aleluja'

Knicksi su otpustili Jacksona, Spike Lee mu poručio: 'Aleluja'
1

New York Knicksi će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Ova momčad i njezin grad lansirali su moju NBA karijeru. Zauvijek ću im biti dužan, rekao je sd već bivši predsjednik Knicksa Phil Jackson

VIDEO

Malo više od tri godine nakon što je doveden kao spasitelj kluba, predsjednik NBA momčadi New York Knicksa Phil Jackson rastao se s klubom.

Jackson (71), koji je osvojio 11 NBA naslova s Chicago Bullsima i LA Lakersima, nije došao ni blizu sličnog uspjeha s Knicksima. Ustvari, u tri godine koliko je bio predsjednik Knicksi su upisali rekord 80-166 i bili među najgorima u tom periodu.

Jackson je do isteka ugovora imao dvije godine za koje je trebao dobiti 24 milijuna dolara. U dosadašnjem angažmanu zaradio je 60 milijuna dolara što je oko 10 tisuća dolara dnevno.

- Nakon dosta razmišljanja i nakon što smo uzeli sve u obzir sporazumno smo se dogovorili da će Knicksi krenuti u drugom smjeru - rekao je vlasnik kluba James L. Dolan.

Dolan je u izjavi dodao da će sljedeći kraći period klupske operacije voditi klupski generalni menadžer Steve Mills, kojem će pomagati Tim Leiweke.

- New York Knicksi će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Ova momčad i njezin grad lansirali su moju NBA karijeru. Zauvijek ću im biti dužan. Nadao sam se da ću donijeti još jedno prvenstvo u "Garden". Kao netko tko iznimno cijeni pobjeđivanje, duboko sam razočaran što nismo uspjeli u tom naumu. Navijači New Yorka nisu zaslužili ništa manje od toga. Njima i organizaciji Knicksa želim sve najbolje - danas i zauvijek - napisao je Jackson u priopćenju.

Jackson se posljednjih mjeseci sukobljavao s Carmelom Anthonyjem i Kristapsom Porzingisom. Sve navijače je šokirala činjenica da je pokušao natjerati Mela da se odrekne svoje "no trade" klauzule u ugovoru. Klauzulu mu je osobno odobrio upravo on kada je NBA velikan produžio ugovor 2014. za velikih 124 milijuna dolara u narednih pet godina.

Njegov odlazak iz kluba s velikim oduševljenjem dočekao je jedan od najvećih navijača Knicksa Spike Lee, čovjek koji svaku utakmicu sjedi u prvom redu uz parket.

Poznati redatelj i producent objavio je sliku raširenih ruku i pogledom prema gore napisavši vrlo jednostavnu poruku:

- Aleluja.

 

HALLELUJAH.

Objavu dijeli Spike Lee (@officialspikelee)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera