Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
96 komentara

'Vatreni' na HRT-u? Javna TV želi otkupiti prava na Euro '20.

Doznajemo da HRT minimalno želi otkupiti utakmice koje će na Euru 2020. godine igrati naša nogometna reprezentacije. Htjeli bi otkupiti i cijeli Euro, ali zasad barem žele osigurati utakmice Dalićeve momčadi na EP-u

Foto: PIXSELL
96 komentara

Europsko prvenstvo počinje za sedam mjeseci. S kim će igrati Hrvatska znat ćemo nakon ždrijeba u subotu 30. studenog. Euro bismo na kraju mogli gledati i na HRT-u. Sve utakmice ili barem one koje će igrati "kockasti".

Doznajemo da HRT minimalno želi otkupiti utakmice koje će na Euru 2020. godine igrati naša nogometna reprezentacije. Htjeli bi otkupiti i cijeli Euro, ali zasad barem želi osigurati utakmice Dalićeve momčadi.

Sportklub je otkupio prava prijenosa kvalifikacija za Euro 2020. godine. Utakmice naše reprezentacije prodao je Novoj TV. Utakmice Hrvatske bile su na Novoj TV i Doma TV. Sportklub ima i prava prijenosa ždrijeba za Euro i samo Europsko prvenstvo.

Tako da HRT sa Sportklubom pregovara oko prava prijenosa za Euro. Žele otkupiti barem hrvatske utakmice. Postoji velika mogućnost da u tome uspiju. Uskoro bi se trebalo znati više.

Naši partneri pišu
Message